ایسنا نوشت: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص اخبار منتشرشده مبنی بر بروز بیماری وبا و وجود انگل "فاسیولا هپاتیکا" در آب‌های اهواز توضیحاتی ارائه کرد. دکتر سید محمد علوی با اشاره به اخبار منتشرشده مبنی بر بروز بیماری وبا و وجود انگل "فاسیولا هپاتیکا" در آب‌های اهواز اظهار کرد: این […]

آب شرب اهواز عامل انتشار وبا است؟

ایسنا نوشت: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص اخبار منتشرشده مبنی بر بروز بیماری وبا و وجود انگل "فاسیولا هپاتیکا" در آب‌های اهواز توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر سید محمد علوی با اشاره به اخبار منتشرشده مبنی بر بروز بیماری وبا و وجود انگل "فاسیولا هپاتیکا" در آب‌های اهواز اظهار کرد: این شایعه تکراری است و هر سال با آغاز فصل تابستان سر و کله آن در فضای مجازی پیدا می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این شایعه، از اساس دروغ و غیر علمی است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: انگل فاسیولا هپاتیکا از کرم‌های پهن یا فلوک‌های کبدی است و برای انتقال، به شرایطی نیاز دارد. وجود آب و مردابی که در کناره آن سبزیجات و گیاهان آبزی رشد کنند و مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند، از اهم شرایط انتقال این انگل است.

علوی بیان کرد: شرایط انتقال این بیماری در خوزستان و اهواز وجود ندارد و تاکنون گزارشی از این بیماری در استان خوزستان گزارش نشده است.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: همچنین تاکنون در خوزستان موردی از آلودگی به ویبریو کلرا که عامل وبای التور است، در آب یا انسان گزارش نشده است.

۴۷۲۳۱