تسنیم نوشت: معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور از اندرزگاه زنان زندان وکیلآباد و کلانتری ۳۴ بانوان مشهد به عنوان تنها کلانتری زنان کشور بازدید کرد. انسیه خزعلی در بازدید از اندرزگاه زنان زندان وکیل آباد مشهد، با زنان سرپرست خانوار، مادران باردار یا شیرده و دختران زیر ۱۸ سالی که به دلایل مختلف مرتکب […]
تسنیم نوشت: معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور از اندرزگاه زنان زندان وکیلآباد و کلانتری ۳۴ بانوان مشهد به عنوان تنها کلانتری زنان کشور بازدید کرد.
انسیه خزعلی در بازدید از اندرزگاه زنان زندان وکیل آباد مشهد، با زنان سرپرست خانوار، مادران باردار یا شیرده و دختران زیر ۱۸ سالی که به دلایل مختلف مرتکب جرم شده و مجبور به گذراندن دوران حبس بودند، دیدار کرد.
وی در این دیدار راهحلهای مختلف برای تخفیف حبس برخی از زنان زندانی و جلب مشارکت خیرین در تامین بدهی زندانیان جرایم غیرعمد را بررسی کرد. همچنین قول مساعد داد تا زمینه آزادی مشروط یا ادامه تحصیل دختران کمتر از ۱۸سال بخش کانون اصلاح و تربیت این زندان را که سابقه حبس و یا زندان را نداشتند، فراهم کند.
خزعلی از ایجاد پویش برای حمایت از زنانی که در خارج از زندان کسی را ندارند خبر داد و افزود: امیدواریم با ایجاد این پویش خانوادههای مستعد بتوانند این افراد را تحت حمایت خود قرار دهند.
پیگیری حذف شروط پابند الکترونیکی برای زندانیان، فراهمکردن بستر ایجاد مهدکودک در زندان، تجهیز سوله ورزشی، تجهیز کتابخانه، زمینه ادامه تحصیل دختران زندانی، حفظ ارتباط عاطفی دختران زندانی با خانوادههایشان، کمک مالی به زندانیان کمبرخوردار و محروم از حمایت خانواده از مواردی بود که مسئولان بخش زندان زنان از معاون رئیسجمهور درخواست کردند.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور همچنین از کلانتری ۳۴بانوان مشهد به عنوان تنها کلانتری بانوان کشور نیز بازدید کرد و اظهار داشت: ساختار حضور و فعالیت زنان در کلانتریها نیازمند بازنگری است تا بین حضور آنان در محل کار با انجام وظایف همسری و مادریشان در خانه هماهنگی لازم ایجاد شود.
وی افزود: باید نیروی انسانی بیشتری در حوزه کلانتری زنان جذب و ساختار خاصی برای حضور آنان تعریف شود.
سرمایههای کوچک را جذب روستاها
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور شب گذشته نیز از کارخانه نخکش حریر در مشهد بازدید و با چند نفر از کارآفرینان زن دیدار کرد.
وی در این دیدار اظهار داشت: بسیاری از پسران روستایی برای کسب شغل به شهرها مهاجرت میکنند و آمار دختران مجرد در روستاها افزایش پیدا کرده است. افزایش دختران مجرد در روستاها آسیبی است که میتوان از آن با ایجاد اشتغال و فرصتهای کسب و کار خرد و جذب سرمایههای کوچک در این مناطق جلوگیری کرد.
خزعلی تصریح کرد: باید سرمایههای کوچک را جذب روستاها و از این طریق اشتغال لازم را برای روستاییان ایجاد کرد، لازم است کارگاههایی که قابلیت توسعه در نقاط کوچک را دارند و به زیرساختهای گستردهای نیازمند نیستند، از شهرها به روستاها منتقل شوند.
وی تصریح کرد: دولت درصدد است فرآیند صدور مجوزهای کسب و کار به ویژه برای زنان را تسهیل کند و تسهیلات بانکی را به جای افراد به کارآفرینان اختصاص دهد تا کارآفرینی در بین زنان بویژه زنان سرپرست خانوار توسعه پیدا کند.
۴۷۲۳۱
Tuesday, 26 November , 2024