طی چند سال گذشته، به واسطه‌ی گسترش کسب و کارهای اینترنتی، شاهد پیدایش روش‌های مختلفی در پرداخت‌های آنلاین بوده‌ایم. گرچه با وجود تمام تفاوت‌ها، امکانات، ویژگی‌ها، و معایبی که هر یک از این روش‌ها دارند، اما توانسته‌اند به سرعت مورد استقبال صاحبین مشاغل قرار بگیرند. از مهم‌ترین دلایل محبوبیت روش‌های پرداخت اینترنتی، می‌توان به مواردی […]

چگونه برای کسب و کارمان درگاه پرداخت اینترنتی بگیریم؟

طی چند سال گذشته، به واسطه‌ی گسترش کسب و کارهای اینترنتی، شاهد پیدایش روش‌های مختلفی در پرداخت‌های آنلاین بوده‌ایم. گرچه با وجود تمام تفاوت‌ها، امکانات، ویژگی‌ها، و معایبی که هر یک از این روش‌ها دارند، اما توانسته‌اند به سرعت مورد استقبال صاحبین مشاغل قرار بگیرند.

از مهم‌ترین دلایل محبوبیت روش‌های پرداخت اینترنتی، می‌توان به مواردی نظیر سهولت استفاده، امنیت پرداخت و افزایش سرعت تراکنش‌ها اشاره نمود. استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی یکی از متداول ترین روش‌های فروش محصولات است که کسب و کارهای مختلف می‌توانند با استفاده از روش‌های مختلف نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

روش‌های دریافت درگاه پرداخت اینترنتی

در حال حاضر دو روش متداول برای دریافت درگاه پرداخت وجود دارد: استفاده از خدمات شرکت‌های پرداخت‌یاری مانند زرین‌پال و دریافت مستقیم درگاه پرداخت به واسطه داشتن مجوز نماد اعتماد الکترونیک (ای‌نماد). پاسخ به این سوال که کدام روش برای صاحبان کسب و کار مناسب تر است، وابسته به خدمات مورد نیاز و پشتیبانی است که از یک شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت انتظار دارند.

تفاوت نحوه دریافت درگاه پرداخت اینترنتی زرین‌پال و روش های نیازمند به مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دریافت درگاه پرداخت به صورت مستقیم از شرکت های مجاز در پروسه پرداخت کارتی (PSP) و یا استفاده از سایر روش های مستقیم، نیاز به دریافت مجوز نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) و ارسال تمامی مدارک کسب و کار به سامانه نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) و انتظار برای تایید مدارک دارند. در نتیجه این روند ممکن است از یک الی دو هفته تا چندین ماه هم به طول بیانجامد و حتی برخی از مدارک کاربران مورد تایید قرار نگیرد. علاوه بر این مجوز دریافتی از سوی سامانه نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) دارای مهلت استفاده بوده و بعد از طی شدن مدت آن درگاه پرداخت فرد به حالت تعلیق در می‌آید.

با این وجود فرآیند دریافت درگاه پرداخت اینترنتی در زرین پال بسیار ساده و سریع است. در واقع کافی است متقاضی برای دریافت این سرویس و فعال سازی درگاه پرداخت اینترنتی، در زرین پال ثبت‌نام کند و از طریق پنل کاربری خود درخواست دهد. سپس با گذراندن مرحله احراز هویت و تایید هویت و مدارک بانکی می تواند درگاه پرداخت دریافت کند. در نهایت صاحبان مشاغل می توانند پس از دریافت درگاه پرداخت آنلاین، درگاه بانکی مورد نظر خود را ایجاد و بر اساس ماهیت سیستم مدیریت محتوای سایت خود در وب سایت تجاری خود پیاده سازی کنند. ساخت درگاه پرداخت آنلاین یک راه آسان برای وب سایت ها و فروشگاه های آنلاین است تا مشاغل مختلف را به یک شبکه پرداخت آنلاین متصل کنند. در واقع درگاه پرداخت در کمتر از ۲ ساعت در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

البته باید به این نکته توجه داشت که دریافت درگاه پرداخت با استفاده از مجوز نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) برای کسب و کارهایی که در بستر شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند غیر ممکن است و تنها راه دریافت درگاه پرداخت برای این دسته از کسب و کارها دریافت درگاه پرداخت زرین پال و استفاده از سرویس زرین‌ لینک است.

مراحل دریافت درگاه پرداخت اینترنتی زرین ‌پال

همان‌طور که کمی قبل به آن اشاره کردیم، پیش از اقدام برای دریافت درگاه پرداخت زرین پال، در قدم اول نیاز است کاربران ثبت‌نام کرده و مراحل آن را تکمیل نمایند و سطح عضویت نقره‌ای دریافت کنند. بعد از تکمیل مدارک، برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال، در حساب کاربری خود، از منو بالای صفحه، روی «پیشخوان» کلیک کرده و سپس گزینه‌ی «+ درخواست درگاه پرداخت» را انتخاب نمایند و در پنجره‌ی «اضافه کردن درگاه پرداخت»، عنوان وب‌سایت ، آدرس وب‌سایت، دسته‌بندی وب‌سایت،شماره تماس پشتیبانی و حساب بانکی تسویه را وارد کرده و به مرحله‌ی بعد بروند.

چگونه برای کسب و کارمان درگاه پرداخت اینترنتی بگیریم؟

سایر سرویس‌های درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال

زرین پال به عنوان یک درگاه پرداخت ایمن، خدمات متنوعی از جمله لینک پرداخت محصول (زرین لینک)، درگاه پرداخت اشتراکی، همکاری در فروش، درگاه پرداخت موبایلی، زرین‌پلاس و .. به کاربران خود ارائه می‌دهد که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.

درگاه پرداخت اشتراکی: یکی از مهم ترین نیازمندی‌های شرکای یک کسب و کار نحوه‌ی توزیع درآمد حاصل از کسب و کار است. سرویس تسهیم زرین پال این امکان را به وجود می‌آورد تا صاحبان کسب و کار بتوانند به دو صورت دائمی و شناور درآمد به دست آمده از درگاه پرداخت فروشگاه آنلاین خود را بدون نیاز به محاسبات حسابداری میان خود تقسیم کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع درگاه پرداخت اشتراکی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

زرین لینک: همان‌طور که پیش‌تر به آن اشاره شد لینک پرداخت محصول (زرین لینک) یکی از مهم ترین خدمات زرین‌پال است که کاربران می‌توانند بدون داشتن وب‌سایت نسبت به دریافت درگاه پرداخت اقدام کنند. لینک پرداخت در شبکه های اجتماعی نقش مهمی در افزایش سرعت معرفی و فروش محصولات کسب و کارهای اینترنتی ایفا می‌کند. کاربران زرین پال می‌توانند پس از ورود به پنل مدیریتی خود در زرین پال، نسبت به ساخت لینک پرداخت محصول اقدام نمایند، سپس لینک دریافتی را کپی کرده و در اینستاگرام، تلگرام، واتس اپ، یا سایر کانال‌های فروش خود برای مشتریان‌ خود ارسال کنند یا در وب سایت و فروشگاه آنلاین خود قرار دهند تا زمانی که خریدار روی زرین لینک کلیک می‌کند، بلافاصله به صفحه‌ی پرداخت آن محصول هدایت شود و با اتصال سریع و مستقیم به درگاه، سفارش خود را ثبت کند.

زرین لینک در دو مدل مبلغ‌دار و بدون مبلغ ساخته شده و کارمزد آن نسبت به کارمزد درگاه پرداخت زرین پال متفاوت بوده و تنها ۲۰۰ تومان به ازای هر تراکنش بوده و قابلیت دریافت از سمت پرداخت کننده نیز وجود دارد. این سرویس جایگزین مناسبی برای انتقال وجه به روش کارت به کارت بوده و امکان مدیریت تراکنش ها را برای کسب و کارها فراهم می‌سازد،جهت دریافت اطلاعات بیشتر از نحوه استفاده و فعالسازی زرین‌لینک می‌توانید به این صفحه مراجعه کنید.

بسته شروع زرین: بسته تراکنشی شروع زرین، به جهت حمایت از کسب و کاری کوچک و نوپا طراحی شده است و متقاضیان می‌توانند تنها با پرداخت ۲۹۹ هزار تومان، به مدت یکسال ۳۰۰۰ تراکنش بدون کارمزد داشته باشند و مبلغ تسویه حساب خود را در زرین‌کارت خود دریافت کنند.

درگاه پرداخت موبایلی: استفاده از کلیه خدمات و سرویس‌های زرین‌ پال در بستر اپلیکیشن، یکی دیگر از امکانات زرین پال است که موجب می شود کاربران پرداخت کننده بدون ترک برنامه و یا بازی در حال اجرا به صفحه پرداخت هدایت شده و پرداخت خود را نهایی سازند.

همکاری در فروش: یکی دیگر از سرویس‌های زرین‌ پال افیلیت مارکتینگ (همکاری در فروش) است. کلیه افراد و کاربران با معرفی زرین پال به سایر کسب و کارها می‌توانند در ۲۰٪ از کارمزد تراکنش‌های پرداختی به زرین پال شریک شوند.

دریافت شماره شبا: یکی دیگر از خدمات زرین‌پال، امکان دریافت شماره شبا برای بانک‌ها و موسسات مالی است. افراد می‌توانند با ورود به صفحه‌ی دریافت شماره شبا از طریق وب‌سایت رسمی زرین پال، نسبت به اخذ شماره شبای بانک مورد نظرشان اقدام نمایند. برای دریافت شبا، کافی است ابتدا وارد صفحه دریافت شماره شبا شده، شماره حساب یا شماره کارت بانکی مورد نظر را در قسمت مربوطه وارد نموده و روی گزینه‌ی دریافت شناسه شبا کلیک کنید تا شبای متعلق به آن حساب را دریافت کنید.

درگاه پرداخت زرین پال گزینه مناسبی برای کسب و کارهایی است که قصد دارند در سریع ترین زمان ممکن درگاه پرداخت امن و مطمئن دریافت کنند و به صورت ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته از خدمات و پشتیبانی مخصوص بهره‌مند شود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به شبکه های اجتماعی به آدرس www.instagram/zarinpal.com و یا وب سایت زرین پال (zarinpal.com) مراجعه کنید.