مهر نوشت: بعد از التهابات تابستانی ناشی از قطع برق و کاهش تولید و عرضه سیمان و در نهایت افزایش قیمتها در این بازار شد. صنعت زغالسنگ در ایران بهرغم غنی بودن کشور در زمینه معادن و بالا بودن ظرفیت استخراج و تولید، همچنان با کشورهای برتر در زمینه استخراج و تولید زغالسنگ و فرآوردههای […]
مهر نوشت: بعد از التهابات تابستانی ناشی از قطع برق و کاهش تولید و عرضه سیمان و در نهایت افزایش قیمتها در این بازار شد.
صنعت زغالسنگ در ایران بهرغم غنی بودن کشور در زمینه معادن و بالا بودن ظرفیت استخراج و تولید، همچنان با کشورهای برتر در زمینه استخراج و تولید زغالسنگ و فرآوردههای آن فاصله زیادی دارد و به عبارتی ایران جایگاه چندان مطلوبی در میان سایر کشورهای تولیدکننده زغالسنگ ندارد.
از سال ۹۷ تاکنون قیمت پایه کنسانتره زغالسنگ برمبنای ۵. ۲۶ درصد قیمت شمش فولاد خوزستان در بورس کالا تعیین میشود. بسیاری از تولیدکنندگان زغالسنگ نسبت به این شیوه قیمتگذاری اعتراض دارند و معتقدند بهای زغالسنگ تولید شده در ایران بسیار با قیمتهای بینالمللی فاصله دارد.
حال سید رضا فاطمی امین وزیر صمت در تازهترین اظهارنظر خود اعلام کرده که به دنبال ورود زغال سنگ به بورس کالا هستیم.
کاهش قیمت سیمان به زیر ۲۵ هزار تومان
بعد از التهابات تابستانی ناشی از قطع برق و کاهش تولید و عرضه سیمان و در نهایت افزایش قیمتها در این بازار شد.
حال با گذشت نزدیک به ۵ ماه از آن دوره، عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان میگوید که «قیمت یک تن سیمان پاکتی در بورس کالا ۴۸۰ هزار تومان است که قیمت هر پاکت سیمان را در محدوده زیر ۲۵ هزار تومان قرارداده است.»
۲۲۳۲۲۵
Wednesday, 27 November , 2024