ایسنا به نقل از یورونیوز نوشت: تنشهای بین روسیه و غرب بر سر اوکراین و توجه سرمایهگذاران به دلار باعث شد تا یورو قبل از اعلام جزئیات برنامه تشدید سیاستهای پولی فدرال رزو به پایینترین سطح یک ماهه سقوط کند. با توجه به اینکه رهبران غربی آمادگی خود را برای هرگونه اقدام نظامی روسیه در […]
ایسنا به نقل از یورونیوز نوشت: تنشهای بین روسیه و غرب بر سر اوکراین و توجه سرمایهگذاران به دلار باعث شد تا یورو قبل از اعلام جزئیات برنامه تشدید سیاستهای پولی فدرال رزو به پایینترین سطح یک ماهه سقوط کند.
با توجه به اینکه رهبران غربی آمادگی خود را برای هرگونه اقدام نظامی روسیه در اوکراین تشدید کردند، روبل روسیه پس از تضعیف قبلی با ۰.۵۴ درصد رشد به پایینترین سطح در بیش از ۱۴ ماه گذشته و به ۷۸.۶۲ در هر دلار بازگشت.
آلویس مارینو در شرکت کردیت سوئیس گفت: تنشهای اوکراین یورو و اروپا را بهویژه در مورد انرژی تحت تاثیر قرار داده اما قدرت دلار بیشتر به تشدید سیاستهای فدرال رزرو مربوط میشود. بازار در سال ۲۰۲۲ توسط فدرال رزرو یک افزایش قیمت داشت و اکنون ما چهار قیمت را تعیین میکنیم که این در نهایت عامل اصلی تقویت دلار است که در سه ماه گذشته شاهد آن بودهایم.
این موضوع به دلیل ضعف در بازارهای سهام و ریسکپذیریها، اندکی شتاب گرفت. مارشال گیتلر، رئیس تحقیقات سرمایهگذاری گفت: قدرت دلار نشاندهنده نقش آن بهعنوان ارز امن نهایی است.
گیتلر افزود: ارزها معمولا زمانی افزایش مییابند که انتظار میرود نرخها بالاتر برود و زمانی که انتظارات برای افزایش نرخ در آینده صعودی شود، کاهش مییابد. وی گفت: با توجه به اینکه سایر بانکهای مرکزی نیز آماده افزایش نرخ هستند، نوسانات دلار کاهش یافته است.
قراردادهای آتی صندوقهای فدرال رزرو برای نشست ماه مارس فدرال رزرو و سه مورد دیگر برای سال ۲۰۲۲ بهطور کامل قیمتگذاری شدهاند.
۲۲۳۲۲۷
Tuesday, 26 November , 2024