دیجیاتو نوشت: با وجود این مجسمهها، باستانشناسان ادعا میکنند که نوعی هارمونی بین تمدن اتروسک و امپراتوری روم که با یکدیگر درگیر بودهاند وجود داشته است. بیش از ۲۴ مجسمه برنزی در چشمههای آب گرم باستانی توسکانی، ایتالیا کشف شده است. گفته میشود این مجسمهها که بیش از ۲۰۰۰ سال قبل ساخته شدهاند، تاریخ ایتالیا […]
دیجیاتو نوشت: با وجود این مجسمهها، باستانشناسان ادعا میکنند که نوعی هارمونی بین تمدن اتروسک و امپراتوری روم که با یکدیگر درگیر بودهاند وجود داشته است.
بیش از ۲۴ مجسمه برنزی در چشمههای آب گرم باستانی توسکانی، ایتالیا کشف شده است. گفته میشود این مجسمهها که بیش از ۲۰۰۰ سال قبل ساخته شدهاند، تاریخ ایتالیا درباره تمدن اتروسک و امپراتوری روم را بازنویسی میکنند. درواقع اکنون باستانشناسان ادعا میکنند که این دو تمدن، با وجود درگیریهای خود، با نوعی هارمونی در کنار یکدیگر زندگی میکردهاند. تمدن اتروسک قرنها قبل از تشکیل امپراتوری روم، ایتالیا را تحت کنترل داشت، اما در حدود قرن دوم قبل از میلاد و قرن اول پس از میلاد، تمام قدرت خود را از دست داد.
طبق گزارشهای منتشرشده، برخی از مجسمههای کشفشده کاملاً شبیه به نسخههای انسانی خدایان هستند، در حالی که برخی دیگر اعضای بدن انسانها را دارند که بهعنوان نوعی پیشکش به خدایان برای درمانهای پزشکی از طریق آبهای گرم تقدیم میشدند.
مجسمههای باستانی کشف شده در ایتالیا
این مجسمهها بهعنوان بخشی از حفاریهایی که سال ۲۰۱۹ آغاز شده است، در «سان کاسچیانو دی بانی»، یک شهر در استان سیهنا در حدود ۱۶۰ کیلومتری شمال رم کشف شدهاند. آنها با تقریباً ۶۰۰۰ سکه برنز، نقره و طلا پوشانده شدهاند و آب گلآلود داغ چشمه باعث شده تا بهخوبی حفظ شوند.
آثار کشفشده نشان میدهند که هرچند اتروسکیها و رومیها بین قرن دوم پیش از میلاد و قرن اول پس از میلاد با یکدیگر درگیر بودهاند، اما گروههای ساکن در این منطقه همراه با یکدیگر در این پناهگاه مقدس عبادت میکردهاند. باستانشناسان برای چنین ادعایی، توضیح دادهاند که روی برخی مجسمهها از جمله آپولو، خدای یونان باستان و ایگیا، الهه سلامت، کتیبههای اتروسکی و لاتین وجود دارد.
«جنارو سانگولیانو»، وزیر فرهنگ جدید ایتالیا این مجسمهها را «یک کشف استثنایی» برای این کشور و «گنجینههایی عظیم و منحصربهفرد» توصیف کرده است.
۲۲۷۲۲۷
Sunday, 24 November , 2024