سروش پیام رسان وابسته به تلویزیون وزارت ارتباطات را به واسطه انتشار ویدیویی که وزیر ارتباطات از کره جنوبی فرستاده بود و در آن از کیفیت تماس صوتی اپلیکیشن بله و روبیکا تعریف کرده بود انتقاد کرد. در ویدیوی منتشر شده در اکانت خرامید مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات گفته می شود که این ویدیو […]
سروش پیام رسان وابسته به تلویزیون وزارت ارتباطات را به واسطه انتشار ویدیویی که وزیر ارتباطات از کره جنوبی فرستاده بود و در آن از کیفیت تماس صوتی اپلیکیشن بله و روبیکا تعریف کرده بود انتقاد کرد. در ویدیوی منتشر شده در اکانت خرامید مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات گفته می شود که این ویدیو و خبری آماده شده از این کیفیت تماس تا در بخش خبری ۲۰:۳۰ منتشر شود و حالا پیام رسان سروش وزیر و وزارتخانه را متهم کرده است به حمایت از پلتفرم های ایرانی خاص!
نگارعلی_ خبرآنلاین: جدیدترین دردسر وزارت ارتباطات ، اتهام پیام رسان سروش علیه آنهاست. اینکه در حمایت از پیام رسان بله و روبیکا اصرار ویژه دارند. توییت جنجالی اکانت سروش پلاس ، یک روز پس از گزارشی که باشگاه خبرنگاران و ۲۰:۳۰ درباره کیفیت تماس وزیر ارتباطات با تهران از سئول رفتند ، موجی جدید را پیش روی عیسی زارع پور قرار داده است و این بار او متهم است به جانبداری خاص از پلتفرم های خاص داخلی! درحالی که پیشتر زارع پور گفته بود از همه پلتفرم های پیام رسان ایرانی حمایت می شود . البته زارع پور در همان مصاحبه گفته بود:« کسب و کار از قدیم نیاز به پاخور دارد و در نهایت پلتفرمی موفق می شود که بتواند بیشترین مخاطب و کاربر را جذب کند.»حالا یکی از این اپلیکیشن های ایرانی او را متهم به جانبداری کرده است .
مدیر پیام رسان سروش پلاس: اتهام مالی نه اما وزیر دلی «بله» را دوست دارد!
بازنشر توئیت سروش پلاس در صفحه شخصی عباس عسکری ساروی ، رئیس هیات مدیره شرکت فناوری مهیمن و از مدیران ارشد پیام رسان سروش بحثی جدی را در کامنت ها به راه انداخت. این مدیر سروش اگرچه پرسش محمد علی آهنگران درباره فرجام مزایده سال ۹۹ این پیام رسان را بی پاسخ گذاشته بود اما در چند ریپلای پاسخ هایی به پرسش کنندگان داده بود . پاسخ هایی که مهمترینش تاکید بر علاقه حمایت ویژه عیسی زارع پور از پیام رسان بله بود و البته گفتن از اینکه این حمایت برای وزیر آورده مالی ندارد اما یک علاقه دلی است.
پیامرسان سروش چیست؟
سروشپلاس که قبلاً با نام پیامرسان سروش شناخته میشد یک نرمافزار پیامرسان ایرانی است. این پیامرسان دارای نسخههای رسمی اندروید و آیاواس برای تلفنهای همراه هوشمند، و نسخههای آزمایشی برای ویندوز، مک و لینوکس برای رایانههای شخصی میباشد.
پس از فراگیر شدن تلگرام در ایران، این نرمافزار از جمله پیامرسانیهایی بود که به عنوان جایگزین تلگرام پیشنهاد شد. به ادعای برخی منتقدان، این پیامرسان کپیبرداری از کد منبع باز تلگرام است اما سرورهای آن در ایران قرار دارد. با این حال مدیر تیم فنی پیام رسان سروش این ادعا که در این نرمافزار از کد تلگرام کپیبرداری شده تکذیب کرده بود. آن زمان ماجرای وام ۵ میلیارد تومانی برای راه اندازی اپلیکیشن سروش خبرساز شد و در سال ۹۹ اعلام شد این پیام رسان که به توفیق خاصی دست پیدا نکرده به مزایده گذاشته می شود .سروش که با تغییرات جدید به سروش پلاس تغییر نام داده و در صفحه اصلی سایتش آورده ۲۷ میلیون نفر کاربر دارد ، همچنان متعلق به صدا و سیماست . این را یکی از مدیران پیشین این پیام رسان به خبرآنلاین گفته. او از این گفته که مزایده سال ۱۳۹۹ لغو شد و این سهام همچنان در اختیار صدا و سیما باقی ماند.
`پیگیریهای خبرآنلاین از یکی از مدیران سابق این اپلیکیشن مشخص کرد که مزایده سروش علیرغم تلاشها به نتیجه ای نرسید و در همان سالها لغو شدهاست و این پیامرسان ایرانی کماکان به سازمان صدا و سیما تعلق دارد.
جدای از پیام رسان سروش، سایر پیامرسانهای روبیکا و بله نیز از جمله پیام رسانهای ایرانی هستند که در روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفتهاند.
پشت پیام رسان بله به کجا گرم است؟
اپلیکیشن بله از جمله پیام رسانهایی است که این روزها جزو کاندیداهای مردم برای جایگزینی احتمالی تلگرام قرار گرفته است؛ این اپلیکیشن امکانات خوبی داشته و نهاد بزرگی مانند بانک ملی پشتوانهاش است.
پیام رسان بله جزو اولین پیام رسانهایی بود که دارای نسخه ویندوز بود اما این نسخه دیری نپایید که به دلیل ضعف وحشتناک و کندیهای عجیب و غریب از ویندوز بسیاری از کاربران حذف شد و مسئولین این اپلیکیشن اندرویدی نیز به این موضوع پی برده و عطای وجود نسخه ویندوز را به لقای آن بخشیدند!
زارعپور: پرهیز از ایجاد انحصار در بازار برای ما مهم است
عیسی زارع پور در تازه ترین اظهارنظرهای خود گفته است که هم اکنون وزارت ارتباطات از ۴ تا ۵ پیام رسان داخلی حمایت می کند و برنامه این است که هر کدام که استقبال بیشتری کسب کردند مورد حمایت بیشتر قرار گیرند.عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توضیح داد: نظر مردم و همچنین پرهیز از ایجاد انحصار در بازار برای ما مهم است.
مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات: برایم پیام بفرستید ، الان که نمی توانم جواب بدهم!
خبرآنلاین برای پرس و چو درباره دلایل این دلخوری با احسان خرامید تماس گرفت تا نظر مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات را جویا شود اما او در پاسخ به این پرسش گفت:« الان نمی توانم جواب بدهم ، باید ببینیم نظر وزارتخانه در این باره چیست؟» این توییت از صبح امروز منتشر شده و عصر و زمان پیگیری خبرآنلاین ، همچنان وزارتخانه پاسخی برای این پرسش نداشته. البته خرامید مثل دفعات قبلی خواستار ارسال پرسش های ما به صورت مکتوب در یکی از پلتفرم های ایرانی شد که این پرسش ها برای او ارسال شده است. همان طور که پیشتر هم پرسش هایی درباره فیلترینگ قابلیت های گوگل برایش فرستاده شده اما بی پاسخ مانده بود. خبرآنلاین این آمادگی را دارد تا در صورت پاسخگویی مواضع وزارت ارتباطات درباره اتهام وارد شده از سوی سروش را منتشر کند.
۲۲۷۲۲۷
Monday, 25 November , 2024