بیت کوین حتی پس از افت قیمت ۷۱ درصدی خود در طول ۵۲ هفته گذشته، هنوز از آوریل ۲۰۱۳ بازدهی درخشانی بیش از ۱۲۳۰۰ درصد داشته است. این عملکرد به مراتب از بازدهی شاخص S&P ۵۰۰ بازار بزرگتر در همان دوره پیشی گرفت و سرمایه گذارانی که ممکن است سود حاصل از این عملکرد را […]
بیت کوین حتی پس از افت قیمت ۷۱ درصدی خود در طول ۵۲ هفته گذشته، هنوز از آوریل ۲۰۱۳ بازدهی درخشانی بیش از ۱۲۳۰۰ درصد داشته است. این عملکرد به مراتب از بازدهی شاخص S&P ۵۰۰ بازار بزرگتر در همان دوره پیشی گرفت و سرمایه گذارانی که ممکن است سود حاصل از این عملکرد را از دست داده باشند، ممکن است بپرسند که آیا اکنون باید وارد بازار شوند.
نگارعلی_ سطوح بیسابقه محرکهای مالی و پولی که دولتها و فدرال رزرو برای کمک به حمایت از اقتصاد کشورها و ایالات متحده در طول همهگیری ویروس کرونا به کار گرفتند، همراه با مسائل زنجیره تامین و کمبودهای ناشی از درگیریهای ژئوپلیتیکی، تورم بالایی را در سراسر جهان و در ایالات متحده آمریکا طی یک سال و نیم گذشته ایجاد کردهاست.
بیشتر بخوانید:
قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۸ آبانماه/ دلار کانال عوض کرد
سقوط آزاد بورس در نخستین روز هفته/ قطعی اینترنت شرکتهای بورسی را از پا درآورد؟
برای مبارزه با این موضوع، فدرال رزرو به شدت نرخ های بهره معیار خود را افزایش داده است، که باعث شده است سرمایه گذاران دارایی های پرریسک، رنج ببرند.
علاوه بر این، فروپاشی FTX، یکی از بزرگترین صرافی های رمزنگاری، باعث ایجاد وحشت در بازار کریپتو شده است. از زمانی که اخبار منتشر شد مبنی بر اینکه FTX مشکلات نقدینگی عمده ای دارد و به دنبال خرید توسط رقیب بزرگتر بایننس است، قیمت بیت کوین ۸ درصد کاهش یافته است که روند نزولی سال ۲۰۲۲ را تشدید می کند.
وضعیت FTX ممکن است در واقع یک کاتالیزور برای بیت کوین باشد، زیرا می تواند اجرای یک چارچوب نظارتی واضح برای ارزهای دیجیتال را سرعت بخشد. اما همانطور که رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا قبلاً گفته بود که بیت کوین یک کالا است نه یک امنیت، ارز دیجیتال برتر احتمالاً تحت هیچ مقررات جدیدی قرار نخواهد گرفت.
این شفافیت نظارتی بسیار مورد نیاز، بیت کوین را به سرمایه گذاری جذاب تری برای سرمایه گذاران نهادی تبدیل می کند که می تواند منجر به ورود سرمایه عظیم به دارایی شود و احتمالاً قیمت را در سال ۲۰۲۳ افزایش دهد.
در حالی که بیت کوین در ابتدا در سال ۲۰۰۸ به عنوان یک «سیستم نقدی الکترونیکی همتا به همتا» ایجاد شد، با اولین بلوک تراکنش ها در ژانویه ۲۰۰۹ تأیید شد؛ اما بیتکوین میتواند چیزی باشد که سرمایهگذاران از آن برای پسانداز خود استفاده کنند.
بیشتر افرادی که علاقهمند به ارزهای دیجیتال هستند میدانند که محدودیت ۲۱ میلیون توکن سختی برای بیتکوین وجود دارد؛ تعداد کل بیت کوین هایی که می توان استخراج کرد. این عرضه محدود در تئوری باید از قیمت بالاتر در طول زمان با افزایش تقاضا حمایت کند و با دیجیتالی شدن روزافزون جهان، نسلهای جوان احتمالاً به دنبال ذخیره ثروت خود در داراییهای نوآورانه مانند بیت کوین به جای طلا هستند.
در حالی که بسیاری از مردم در کشورهای توسعهیافته که دسترسی آسان به پرداختهای قوی و زیرساختهای مالی وجود دارد ممکن است واقعاً از پتانسیل بیت کوین قدردانی نکنند، کسانی که در کشورهای فقیرتر هستند مطمئناً مزایای آن را درک میکنند. ونزوئلا را به عنوان مثال در نظر بگیرید. این کشور آمریکای جنوبی به خاطر گذراندن دورههای تورم بسیار بدنام است که قدرت خرید بولیوار را از بین برده است. در این وضعیت تاسف بار، یک شهروند ونزوئلا بدون شک ترجیح می دهد پس انداز خود را در بیت کوین به جای ارز محلی نگه دارد. حداقل با بیت کوین، هیچ راهی وجود ندارد که یک مقام مرکزی بتواند ارزش آن را دستکاری کند.
علاوه بر این، بیت کوین ممکن است روزی خود را به عنوان یک ارز ذخیره تقویت کند، به این معنی که می توان از آن برای تسویه تراکنش ها استفاده کرد. هنوز باید پیشرفت های زیادی در این زمینه انجام شود، به ویژه در مورد سرعت تراکنش، کارمزد و سهولت استفاده. اما این پتانسیل قطعا وجود دارد.
۲۲۳۲۲۷
Thursday, 23 January , 2025