دیجیاتو نوشت: چین با استفاده از فناوری پیشرفته چاپ سه بعدی، هواپیماهای جنگی سبکتر و کارآمدتری میسازد و با این رویکرد هزینه تولید را نیز کاهش میدهد. چین با استفاده از فناوری پیشرفته چاپ سهبعدی، هواپیماهای جنگی سبکتر و کارآمدتری میسازد و با این رویکرد هزینه تولید را نیز کاهش میدهد. تاکنون خبرهای مختلفی درمورد […]
دیجیاتو نوشت: چین با استفاده از فناوری پیشرفته چاپ سه بعدی، هواپیماهای جنگی سبکتر و کارآمدتری میسازد و با این رویکرد هزینه تولید را نیز کاهش میدهد.
چین با استفاده از فناوری پیشرفته چاپ سهبعدی، هواپیماهای جنگی سبکتر و کارآمدتری میسازد و با این رویکرد هزینه تولید را نیز کاهش میدهد.
تاکنون خبرهای مختلفی درمورد پرینت سه بعدی، همچنین استحکام، کارایی و مقرون به صرفه بودن آن منتشر شده است. اکنون چین کاربرد دیگری از فناوری چاپ سه بعدی گرفته و از آن برای تولید هواپیماهای جنگی نیز استفاده میکند. حال آنکه پیشتر دیده بودیم از این فناوری در تولید برخی لوازم معمولی استفاده میشود.
به گزارش گلوبال تایمز، چین فناوری پرینت سه بعدی را به گونهای تطبیق داده است که بتواند از آن برای ساخت هواپیماهای جنگی استفاده کند.
استفاده از چاپ سه بعدی برای توسعه هواپیماهای جنگی
دکتر «لی شیائودان»، از اعضای مؤسسه تحقیقات صنایع هواپیماسازی شن یانگ میگوید: «ما از فناوری پرینت سه بعدی در سطح مهندسی مقیاس بزرگ از جمله هواپیما استفاده میکنیم و میخواهیم در این حوزه پیشرو باشیم.»
با استفاده از تکنیکهای جدید و امروزی، چین قصد دارد هواپیماهایی با استحکام تولید کند که ضمن آنکه عمری طولانی داشته باشند، هزینه تولید پایینی برای آنها صرف شده و تولید آنها در سریعترین زمان ممکن انجام شود.
روشهای ساخت مرسوم و سنتی هواپیماهای جنگی، معایب خاص خودش را دارد. پرینت سه بعدی میتواند ساختاری یکپارچه و مستحکم ایجاد کند که مشکلات قبلی تولید سنتی را نداشته باشد.
علاوه بر این، در فرآیند تولید براساس چاپ سه بعدی، هیچ مادهای هدر نمیرود و قطعات سبکتر و سریعتر تولید میشوند که درنهایت باعث میشود هواپیمای تولید شده وزن کمتری داشته باشد.
صنعت تولید با پرینت سه بعدی، رو به رشد است. استفاده از چاپ سه بعدی در ساخت هواپیما بین کاربران این فناوری از جمله شرکت هواپیماسازی شن یانگ و سایر هواپیماسازان چینی بسیار محبوب شده است. اگرچه ممکن است استفاده از این تکنولوژی، انقلابی در صنعت چاپ سه بعدی به نظر برسد، اما باید توجه داشت که سازندگان دیگری در حوزه تولید هواپیما قبلاً از آن استفاده کردهاند.
۲۲۷۲۲۷
Sunday, 24 November , 2024