خدا کند، هرچه زودتر متوجه شوند که درگیر کردن مردمان با یکدیگر به اسم حجاب تا چه حد زیانبار است و لطمهء اصلی را هم البته به خودشان می‌زند. کامبیز نوروزی، حقوقدان در کانال تلگرامی خود نوشت: اخیرا در بین مقامات مختلف در شهرهای کشور صداهایی شنیده و خوانده می‌شود که خلاف قانون و به […]

هشدار نوروزی، حقوقدان درباره خطر «به‌جان هم انداختن مردم در بحث حجاب»

خدا کند، هرچه زودتر متوجه شوند که درگیر کردن مردمان با یکدیگر به اسم حجاب تا چه حد زیانبار است و لطمهء اصلی را هم البته به خودشان می‌زند.

کامبیز نوروزی، حقوقدان در کانال تلگرامی خود نوشت:

  • اخیرا در بین مقامات مختلف در شهرهای کشور صداهایی شنیده و خوانده می‌شود که خلاف قانون و به منزله نقض حقوق شهروندی زنان است.
  • قصدشان این است که بدون آنکه پلیس را وارد کنند زنانی را که از نظر ایشان حجاب شرعی ندارند به دست خود مردم از خدمات اجتماعی محروم کنند.
  • مثلاً در قم به یک نانوایی به بخاطر عدم تفکیک زن و مرد تذکر دادند. یا مغازه‌ای را که به زن بی‌حجاب کالا فروخته می‌بندند. در موردی دیگر رئیس یک شعبه بانک را به دلیل ارائه خدمات بانکی به خانمی بی‌حجاب تنبیه کردند. یک عضو شورای شهر تبریز گفته است زنان بی حجاب را به اتوبوسها راه ندهند. اینها یعنی که آن نانوا و آن مغازه‌دار و آن کارمند بانک و آن رانندهء اتوبوس باید مدام با خانمها درگیر شوند که حجابتان چنین و چنان.
  • حالا اینکه این قبیل افراد چطور می‌خواهند تشخیص حجاب بدهند و این تشخیصشان تا چه حد سازگار با مقامات است خودش مسأله‌ای است.
  • این کارها غیرقانونی و نقض حقوق شهروندی اند. می‌خواهند در بحث حجاب خودشان با مردم درگیر نشوند با این شیوه مردم را به جان هم می‌اندازد. تفرقه و نزاع را به درون مردم می‌کشانند.
  • سالهای پرهزینه‌ء تلخ و جانکاهی گذشت تا کار گشت ارشاد به جایی رسید که دیگر خودشان هم نتوانند از عملکردش دفاع کنند و در سکوت فعلا تعطیلش کرده‌اند.
  • اگرچه به نظر می‌رسد مردم، از زن و مرد گوششان به این دست روشهای بی پایه و خلاف قانون چندان بدهکار نیست اما خدا کند هرچه زودتر متوجه شوند که درگیر کردن مردمان با یکدیگر به اسم حجاب تا چه حد زیانبار است و لطمهء اصلی را هم البته به خودشان می‌زند.
  • هرکه تجربه نادرستی را تکرار کند ندامت و پشیمانی خواهد برد.

بیشتر بخوانید :

۲۱۲۲۰