کیانوش جهانپور مدیر پیشین روابط عمومی وزارت بهداشت در دوره وزارت نمکی برای مواضعش درباره مسمومیت دختران دانش آموز خبرساز شده است. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «کیانوش جهانپور» مدیر پیشین روابط عمومی وزارت بهداشت و پزشک عمومی ، او انگار علاقه ای ویژه دارد به شنا در خلاف مسیر جهت آب. در حالی که با […]
کیانوش جهانپور مدیر پیشین روابط عمومی وزارت بهداشت در دوره وزارت نمکی برای مواضعش درباره مسمومیت دختران دانش آموز خبرساز شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «کیانوش جهانپور» مدیر پیشین روابط عمومی وزارت بهداشت و پزشک عمومی ، او انگار علاقه ای ویژه دارد به شنا در خلاف مسیر جهت آب. در حالی که با اعلام وجود مسمومیت دختران دانش آموز ، تئوری های مربوط به سندروم ترس جمعی تکذیب شده است و بیشتر پزشکان می گویند وقتی وزیر بهداشت موارد این مورد را تایید کرده دیگر تئوری ترس جمعی محلی از بحث ندارد اما او بر گفته قبلی خود تاکید دارد و می گوید:« واقعا عجیب است که این همه تنوع گفته درباره یک موضوع در مراجع رسمی وجود دارد. وزارت بهداشت گفته مسمومیت ولی وزیر کشور و آموزش و پرورش صراحتا از ترس جمعی گفته اند. از نظر من البته با ادله بسیار ، این موج هیجانی ، بیشتر ترس جمعی می تواند باشد. البته قبول دارم مواردی از مسمومیت هم رخ داده و آن را نادیده نمی گیرم اما به طور کلی این فضای هیجانی در کشور و این پراکندگی بیشترین احتمالش همان «هیستری جمعی» است که در همه جای دنیا هم نمونه هایش را داریم و درباره آن ها پیشتر هم توضیح داده ام. واقعا صحبت درباره مسمومیت با گاز N۲ که به گاز نجیب معروف است ، خیلی عجیب به نظر می رسد.»
گفته ای که تقریبا تا امروز اکثر متخصصان پزشکی ردش کرده اند و حتی افرادی چون دکتر محمود تولایی ، فوق تخصص ژنتیک که پژوهش های بسیاری در زمینه بیو ترور داشته ، در این باره می گوید:«اظهار نظر در این باره بسیار دشوار است. برای همین واقعا نمی توانم نظری بدهم.»
جهانپور اما بر گفته هایش اصرار دارد وم گوید پشت ضریب دهی یک فکر سیاه قرار گرفته:« روانشناسی سیاه Dark Psychology قرن هاست در سیاست مورد استفاده قرار گرفته و استفاده از آن در حال افزایش است: جنگ روانی و استفاده از ابزاری های اطلاع رسانی برای تأثیرگذاری بر روحیه عمومی و اراده اجتماعی، القای ترس، هراس، خشم، یاس، تضاد و تفرقه و هدف قرار دادن عوامل روانشناختی از طریق تاکتیک های انگیزشی، متقاعدسازی و دستکاری احساسات افراد و وادار ساختن آنها در خلاف جهت منافع خود یا جامعه.سیاست پیشگانی که از روانشناسی تاریک استفاده می کنند اغلب در ایجاد یک «ما در مقابل آنها» مهارت دارند. ذهنیتی که منجر به تفرقه و درگیری می شود، القای ترس و هراس جمعی، برانگیختن خشم، بازی با نگرانی های عمومی و سواستفاده از آسیب پذیری های افراد و شکل دهی هذیان جمعی، هراسجمعی،هراس_اخلاقی برای به دست آوردن قدرت یا برتری بر دیگران استفاده می شود.روانشناسی سیاه می تواند یک سلاح قدرتمند در جنگ باشد، مثل هر سلاحی در تروریسم مورد استفاده قرار گیرد، سلاحی که بکارگیری و توزیع آن امروزه از هر سلاح دیگری با گستره بیشتر و سریعتر ممکن است، صدای تروریسم فقط نفیر گلوله و انفجار و نشر عامل بیولوژیک نیست، صدای تروریسم روانی اجتماعی را دست کم نگیریم!»
نظریه نامحبوب جهانپور اقلا تا امروز از سوی مجاری مرتبط دارای صلاحیت یعنی وزارت بهداشت ، رد شده است. آنها به دنبال عوامل فیزیکی هستند . حتی رسانه های امنیتی صراحتا از بازداشت هایی در ارتباط با این حوادث سخن گفته اند.
جنگ با ضد علم ها بر سر آنجلینا جولی!
بحث ما با جهانپوراصلا بر سر توییت های هفته قبلش بود بر سر آنجلینا جولی که به ماجرای مسمومیت دختران دانش آموز کشید. او درباره دعوای کلامی با چند حامی طرح صیانت که درخواست آنجلینا جولی برای ارسال موی دختران ایرانی را یک تلاش برای بیو تروریسم نامیده بودند، گفت:« بیوتروریسم در دنیا وجود دارد و نمی شود کتمان کرد و اتفاقا بعضی از دولت ها و گروهک های تروریستی برایش هزینه های بسیاری می کنند و آزمایشگاه های مخوفی دارند. اما این بهانه خوبی نیست که ما به افکار عمومی واقعیت را نگوییم و القای غیر واقع داشته باشیم. یک سلبریتی آمریکایی برای پروپاگاندای سیاسی ، یک فراخوان گذاشته ، بعد به جای اینکه پاسخ سیاسی یا فرهنگی به این اقدام داده شود یک عده با اعتماد به نفس بیش از یک سری ادعای کذب غیرعلمی مطرح می کنند. من ناچار به پاسخ شدم چون باور دارم به شدت القای این توهمات برای جامعه مضر است . بخصوص که حس اعتماد عمومی را تخریب می کند و در زمان هایی که هشدار جدی می دهی ، جامعه به این هشدارها کرخت شده است. ما وقتی یک جنگ روانی را می بینیم و برایش تحلیل بی ربط ارائه می کنیم یعنی داریم آدرس غلط می دهیم.»
بیشتر بخوانید:
سلاحی مرگبار در دستان این حیوان بامزه!/ عکس
دولت پوتین: به رغم جنگ در اوکراین، تقاضا برای خرید سلاح های پیشرفته روسی افزایش داشته!
این مسئول پیشین وزارت بهداشت ادامه می دهد:« بالاخره مشخص است این رفتار آنجلینا جولی یک اقدام سیاسی ضد حاکمیت و نظام است. یک جنگ روانی است که در قالب یک اثر هنری راه انداختند. اینکه مو جمع کنند و آرت گالری بگذارند ، دیگر نیاز به تحلیل های عجیب و غریب ندارد. این مشخص است یک پروپاگانداست که از مسیر خودش باید به آن اعتراض کنند. نه اینکه حرف های عجیب و غریب بزنند که دنبال سرقت ژنوم ایرانی ها هستند . آخر کدام لابراتوار علمی می تواند از موی بریده شده بی پیاز به «دی ان ای» برسد؟ بعد از چیزی که وجود نداردمی خواهند ویروس هایی علیه ایرانی ها بسازند؟ عموما این ادعاها هیچ سند علمی ندارند. اصلا درست نیستند.»
جهانپور معتقد است اثر این پمپاژ اخبار دروغ در دراز مدت فاجعه ساز است:« من مشکلی با پذیرش احتمال بیوتروریسم ندارم. بله سرویس های جاسوسی وجود دارند و توطئه هم می کنند. دنبال بیوتروریسم هم هستند ولی واقعا خطر احتمال توهم توطئه در جامعه اصلا کمتر از این که توطئه رخ دهد نیست. مدام دمیدن در احتمال توطئه ،آن هم در موارد غیر علمی یک پدیده خطرناک است. از این جور تحلیل های عجیب به جامعه دادن ، اعتماد عمومی را از بین می برد و باید حتما با آنها برخورد کرد. برای همین هم بود که من ورود کردم و تلنگر زدم تا بروند سر واقعیت ماجرا.»
اما این تنها رفتار آنجلینا جولی نبود که متهم به بیوتروریسم شده و پیشتر هم برای ساخت یک کلیپ برای نجات شهرزاد ، دختر ایرانی مبتلا به سرطان مقیم کانادا و درخواست آزمایش ژنتیک ، این اتهام به بهرام رادان و گلشیفته فراهانی وارد شده است. جهانپور در این باره می گوید:«من اغلب این موارد را بدون تعارف توهم توطئه می دانم. چون ما تجربه کرونا و شایعاتی که راه افتاد را هم داریم. می گویم خیلی از این اتهام زنی ها و ادعاها که پشتوانه علمی ندارد ، تعاریف غلط غیرعلمی هستند که فقط همان طور که گفتم اعتماد عمومی را در جامعه از بین می برد.»
۴۱۴۱
Saturday, 23 November , 2024