طی هفته اخیر عکسی از محتوای یک کتاب کمکآموزشی پایه ششم دبستان با محوریت هوش و استعداد در فضای مجازی منتشر شد که واکنشهایی را از سوی کاربران به همراه داشت. الهه جعفرزاده: محتوای موجود در این کتاب در حالی اجازه نشر و چاپ گرفته است که مؤلفان رمانها و داستانهای عاشقانه برای مطالبی که […]
طی هفته اخیر عکسی از محتوای یک کتاب کمکآموزشی پایه ششم دبستان با محوریت هوش و استعداد در فضای مجازی منتشر شد که واکنشهایی را از سوی کاربران به همراه داشت.
الهه جعفرزاده: محتوای موجود در این کتاب در حالی اجازه نشر و چاپ گرفته است که مؤلفان رمانها و داستانهای عاشقانه برای مطالبی که به خودکشی و مرگ خودخواسته اشاره دارد، بارها تذکر گرفتهاند و بعضاً اجازه نشر از آنها سلب شده است.
انتشار محتوایی که سهواً یا عمداً صحبت از مسائل خشونتباری چون خودکشی، آن هم در یک کتاب آموزشی و برای گروه سنی دبستان که دانشآموز در سن رشد و یادگیری به سر میبرد، از پایه غلط است و شاید گامی نادرست در راستای عادیسازی این امر ناپسند باشد. همچنین ممکن است اثرات نامطلوبی بر روحیه کودکان داشته باشد.
علاوه بر اینکه والدین میبایست دقت و توجه لازم را در انتخاب کتب کمکآموزشی برای فرزندان خود به خرج دهند، از معلمان و مسئولان مربوطه نیز انتظار میرود نظارت کافی را در زمینه معرفی محتوای آموزشی لحاظ کنند و رسیدگی لازم را در این زمینه به عمل آورند.
۴۷۲۳۲
Wednesday, 15 January , 2025