«شاهکبرا» یکی از سمیترین مارهای روی کره زمین است که در هنگام حمله میتواند تا یک سوم بدن خود را از زمین بلند کند و برای حمله آماده شود. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، باعث خوشبختی است که «شاهکبرا» از جمله مارهای منزوی است که از انسان دوری میکند؛ طول این مار میتواند به بیشتر از […]
«شاهکبرا» یکی از سمیترین مارهای روی کره زمین است که در هنگام حمله میتواند تا یک سوم بدن خود را از زمین بلند کند و برای حمله آماده شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، باعث خوشبختی است که «شاهکبرا» از جمله مارهای منزوی است که از انسان دوری میکند؛ طول این مار میتواند به بیشتر از ۵ متر برسد که به آن لقب بلندترین مار سمی دنیا را میدهد.
زهر «شاهکبراها» در بین قویترین سمها نیست، اما مقدار نوروتوکسینی که آنها میتوانند در یک نیش وارد کنند – تا دو دهم اونس مایع – برای کشتن ۲۰ نفر یا حتی یک فیل کافی است. سم «شاهکبرا» بر مراکز تنفسی مغز تأثیر میگذارد و باعث ایست تنفسی و نارسایی قلبی می شود.
شاهکبراها عمدتاً در جنگلهای بارانی و دشتهای هند، جنوب چین و آسیای جنوب شرقی زندگی میکنند و رنگ آنها میتواند در مناطق مختلف، متفاوت باشد. آنها در زیستگاه های مختلف از جمله جنگل ها، بیشه های بامبو، باتلاق های حرا، مراتع در ارتفاعات و در رودخانه ها راحت هستند.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.
۲۲۷۲۲۷
Sunday, 22 December , 2024