کیهان نوشت:تغییرات انجام شده در دولت مردمی طی ۲۰ ماه گذشته نشان میدهد، ملاک سید ابراهیم رئیسی برای انتخاب مدیران، شایستهسالاری و کارآمدی است و بنا ندارد منافع ملی را قربانی منافع جناحی کند. در حالی که اقدام مثبت و ارزشمند دولت در شایستهسالاری و عدم ترجیح منافع حزبی و جناحی به منافع ملی باز […]
کیهان نوشت:تغییرات انجام شده در دولت مردمی طی ۲۰ ماه گذشته نشان میدهد، ملاک سید ابراهیم رئیسی برای انتخاب مدیران، شایستهسالاری و کارآمدی است و بنا ندارد منافع ملی را قربانی منافع جناحی کند.
در حالی که اقدام مثبت و ارزشمند دولت در شایستهسالاری و عدم ترجیح منافع حزبی و جناحی به منافع ملی باز خورد بسیار خوبی در افکار عمومی جامعه داشت، رسانههای طیف مدعی اصلاحات که در دوره ۸ ساله گذشته حامی پروپاقرص مدیران اشرافی و ناکار آمد بودند وقیحانه و بهصورت هماهنگ به این اقدام دولت حمله کرده و با تعابیری همچون «تغییرات در دولت رئیسی روی دور تُند/ کدام وزرا در صف برکناری هستند؟»، «تغییرات در دولت چه پیامی دارد؟ / اعتراف پاستور به شکست در عمل به وعدهها»، «دومینوی برکناری و استعفاها در دولت سیزدهم»، «تردید درباره کارآمدشدن دولت رئیسی با تغییرات کابینه» و… تلاش کردند این رویکرد قابل تقدیر دولت مردمی را تخریب کنند. این در حالی است که شواهد و قرائن نشان میدهد که دولت در مسیر افزایش کارآمدی، نه از تغییر واهمه دارد و نه ملاحظاتی درباره جابهجایی چهره ها. از نخستین تغییر در دولت، یعنی استعفای وزیر سابق کار، تا امروز یعنی جابهجایی وزیر کشاورزی و رئیس سازمان برنامه، منافع مردم، مسائل کشور و رفع چالشها، اصلی است که بر سایر ملاحظات غالب است.
Sunday, 19 January , 2025