طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، از حالا به بعد، کووید-۱۹ دیگر یک وضعیت اضطراری بهداشتی در سطح جهانی نیست. الهه جعفرزاده: سازمان جهانی بهداشت امروز، جمعه ۵ مه ۲۰۲۳، اعلام کرد که کووید-۱۹ دیگر یک وضعیت اضطراری بهداشتی در سطح جهانی نیست. دبیرکل سازمان جهانی بهداشت طی جلسه کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت در روز […]
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، از حالا به بعد، کووید-۱۹ دیگر یک وضعیت اضطراری بهداشتی در سطح جهانی نیست.
الهه جعفرزاده: سازمان جهانی بهداشت امروز، جمعه ۵ مه ۲۰۲۳، اعلام کرد که کووید-۱۹ دیگر یک وضعیت اضطراری بهداشتی در سطح جهانی نیست. دبیرکل سازمان جهانی بهداشت طی جلسه کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت در روز پنجشنبه، مجوز پایاندادن به «وضعیت اضطراری» بیماری کرونا را صادر کرد.
تدروس آدهانوم گبریسوس، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت، در این جلسه تأکید کرد: این تصمیم به معنای پایان حیات ویروس کووید-۱۹ نیست، بلکه منظور این است که بیماری کرونا دیگر به عنوان یک تهدید بهداشتی در سطح جهانی محسوب نمیشود و با دریافت واکسن و سایر مراقبتهای بهداشتی میتوان آن را کنترل کرد.
طبق دادههای سازمان جهانی بهداشت، نرخ مرگ و میر از بالاترین تعداد در اوایل ژانویه ۲۰۲۱ (که شامل بیش از ۱۰۰ هزار نفر در هفته بود)، به بیش از ۳۵۰۰ نفر (تا اواخر آوریل ۲۰۲۳) کاهش یافته است.
همچنین با استناد بر آمارهای موثق از ابتدای پاندمی کرونا تا کنون، شمار مبتلایان به این بیماری در دنیا به بیش از ۶۸۰ میلیون نفر رسیده و بیش از شش میلیون و ۸۰۰ هزار مورد مرگ ناشی از این بیماری نیز ثبت شده است.
منبع: reuters
۴۷۲۳۲
Sunday, 19 January , 2025