فارس نوشت: چاپ نخست رمان «صنم» نوشته ملیحه ذوالفقاریان از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد. رمان «صنم» داستان پیوستن و جدایی چند جوان به گروهک مجاهدین (منافقین) است که در پی اتفاقاتی که رخ میدهد یکی از آنها به سرنوشت نامعلومی دچار شده و بقیه گروه به پادگان اشرف در خارج […]
فارس نوشت: چاپ نخست رمان «صنم» نوشته ملیحه ذوالفقاریان از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
رمان «صنم» داستان پیوستن و جدایی چند جوان به گروهک مجاهدین (منافقین) است که در پی اتفاقاتی که رخ میدهد یکی از آنها به سرنوشت نامعلومی دچار شده و بقیه گروه به پادگان اشرف در خارج از مرزهای ایران میپیوندند. در نهایت شخصیت اصلی داستان «صنم» پس از اتفاقاتی که برای او رخ میدهد توسط «ناصر» شخصیت دوم و موازی داستان از پادگان فرار کرده و به آلمان پناهنده میشود و ادامه روند زندگیاش سمتوسویی دیگر پیدا میکند.
ایده این داستان برگرفته از زندگی خانوادههایی است که در جریان انقلاب درگیر این گروهک بودهاند. رمان «صنم» داستان خانوادهای را روایت میکند که پدر خانواده با همه نقاط قوت و ضعفش همچون اکثریت مردم در زمره انقلابیون معتقد به رهبری امام خمینی (ره) است، اما پسرش در جریانی کاملاً مخالف و عضو گروهک مجاهدین (منافقین) است.
رمان «صنم» با الهام از تاریخ و انقلاب اسلامی، اندیشه و عملکرد گروهگ مجاهدین ممزوج با دست مایههای داستانی، تخیل و قصهپردازی راوی، برشی از حقیقت تلخی است که مردم ایران با آن درگیر بوده و همچنان نیز هستند.
کتابها، خاطرات، دست نوشتهها و… از جمله منابعی است که ذوالفقاریان برای نوشتن رمان از آنها بهره گرفته است. نشریات، روزنامهها، عکس، وصیتنامه، دست نوشته، فیلمهای مستند و… از جمله مواردی است که نویسنده با استفاده از آنها توانسته تحقیقات خود را طی ۱۶ ماه تکمیل کند. و در این راه برای جمعآوری اطلاعات به سراغ افرادی رفته که قبلاً در این گروهک عضو بودند، کسانی که توبه کرده و از این راه برگشته بودند؛ حاضر به مصاحبه نشدند.
رمان «صنم» در ۶ فصل و از زبان شخصیتهای مختلف روایت میشود تا تعلیق ایجاد شده در داستان، مخاطب را با خود همراه کند. همچنین ذوالفقاریان معتقد است اینگوه پرداختن به داستان باعث میشد که شخصیتهای موجود در رمان هر کدام از زاویه دید خود به روایت داستان بپردازند و به این ترتیب مخاطب را بیشتر با خود همراه کند.
چاپ نخست این اثر در ۲۲۲ صفحۀ رقعی، شمارگان ۱.۰۰۰ نسخه و با قیمت ۳۵.۰۰۰ تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقهمندان این حوزه قرار گرفته است.
۲۵۸۲۵۸
Thursday, 26 December , 2024