از نام‌های دیگر آن می‌توان به باترفلای اشاره کرد. در شیرهای پروانه‌ای شیوه پنوماتیکی هدایت و کنترل افزایش پیدا کرده و به صورت خودکار انجام خواهد شد. این ولوهای پروانه‌ای قطر ۸۰ میلی‌متر دارد و برای مایعات و گازها مناسب هستند. از نقاط قوت آن می‌توان: · به نصب مستقیم برای کاهش لوله و اتصالات […]

شیر پروانه‌ای پنوماتیک

از نام‌های دیگر آن می‌توان به باترفلای اشاره کرد. در شیرهای پروانه‌ای شیوه پنوماتیکی هدایت و کنترل افزایش پیدا کرده و به صورت خودکار انجام خواهد شد. این ولوهای پروانه‌ای قطر ۸۰ میلی‌متر دارد و برای مایعات و گازها مناسب هستند.

از نقاط قوت آن می‌توان:

  • · به نصب مستقیم برای کاهش لوله و اتصالات اشاره کرد.
  • · باز و بسته شدن سریع
  • · نشانگر مکانیکی در بالا می‌تواند موقعیت را به ما نمایش دهد.
  • · مورد تایید برای استفاده در محیط‌های انفجاری
  • · سرمایه‌گذاری آن‌ها به نسبت نسخه‌های الکتریکی کمتر است.
  • · مجهز شدن فقط با یک جعبه سوئیچ

در کنار تمام نقاط مثبت نقاط منفی نیز برای آن‌ها لحاظ شده است به طور مثال سرمایه‌گذاری اولیه آن‌ها کمتر می‌باشد اما در مقایسه با مصرف انرژی با اکچویترهای الکتریکی بیشتر است، رای کنترل هوا نیاز به یک سیستم هوای فشرده دارد و اکچویتورها دوگانه نسبت به یگانه‌ها از میزان هوای فشرده بیشتری استفاده خواهند کرد.

در یک تعریف کلی می‌توان اشاره کرد که شیر پروانه ای پنوماتیک یک ابزار بسیار کاربردی در صنعت است که یکی از اجزای کنترل کننده فشار، میزان هوا، سرعت در زمان و حرکت مواد در سیستم است. سیستم‌های پنوماتیک برای انتقال نیرو به نیروی هوای فشرده شده نیاز دارند. می‌توان در قسمت‌های مختلف صنعتی و ابزار های قدرتی موتورهای دیزلی مورد استفاده قرار بگیرد. این شیرها با دستور های الکتریکی و یا به صورت اتوماتیک وار به کمک نیروی برق کار می‌کنند. امکان دارد که مدل‌های مختلف شیرهای پنوماتیک در سیستم های انتقال مورد استفاده قرار بگیرد. نام دیگر شیرهای پروانه‌ای پنوماتیک شیرهای کنترل جهت است که به صورت کلی بر اساس کاربردی که دارند می‌توان آن‌ها را طبقه‌بندی کرد طبقه‌بندی آن‌ها بر اساس:

  • · موقعیت شیر
  • · باز یا بسته کردن پورت‌ها
  • · تقسیم بندی بر اساس تعداد مسیرهای موجود
  • · تقسیم‌بندی بر اساس موقعیت‌های در آن‌ها موجود هستند.
  • · طبقه‌بندی با در نظر گرفتن درگاه‌های ورودی و خروجی

پس به صورت کلی می‌توان شیرهای پنوماتیک را به شیرهای پنوماتیک کنترل دو طرفه، شیرهای پنوماتیک کنترل سه جهت، شیرهای پنوماتیک کنترل چهار طرفه و شیرهای پنوماتیک کنترل ارتعاشی تقسیم‌بندی کرد که در ادامه هر کدام را به صورت مختصر توضیح خواهیم داد.

کاربرد شیرهای پروانه ای پنوماتیک:

کنترل سیالات دیگر

در اینجا هوا به عنوان یک مکانیسم کنترل مورد استفاده قرار گرفته است. اما ماده‌ای که از درگاه سوپاپ جریان پیدا می‌کند ماده ای به غیر از هوا می‌باشد در واقع می‌تواند انواع مایعات روغن و یا آب از درگاه سوپاپ جریان پیدا کند. در این مدل شیر پنوماتیک به عنوان کانترا کننده جریان نقش دارد. اما باید در نظر گرفت مواردی که مورد بررسی و کنترل قرار می‌گیرد هوا نیست و سایر موارد بالا که به آن اشاره کردیم می‌باشد. به صورت کلی هوا فقط یک وسیله کنترل است و از پنوماتیک عبور کرده تا نقشه متفاوتی را در جریان ایفا کند. به طور مثال جریان را تعدیل، باز، بسته و کند می‌کند. به خاطر همین عملکرد به این مدل شیرها، شیرهای پنوماتیکی یا شیر های فعال شده گفته می‌شود.

تعدیل جریان هوا

در اینجا از شیر پنوماتیک برای کنترل و تعدیل جریان هوا استفاده خواهد شد. در واقع شیرهای پنوماتیک با کنتور هوا و گازی که انجام می‌دهند و با رد شدن از لوله‌هایی که در قسمت‌های یک دستگاه سیستم پنوماتیک دارد به صورت کاملاً خودکار تنظیم خواهد شد. می‌توان گفت مورد اصلی که باعث باز و بسته شدن شیرها خواهد شد از طریق راه‌های مختلفی ایجاد می‌شود که می‌توان به الکتریکی، دستی، محرک و موتور های متفاوتی اشاره کرد. در نظر داشته باشید که هوا و یا گازهای مورد کنترل به کمک درگاه‌های سوپاپ جریان پیدا خواهند کرد. به طور کلی می‌توان گفت که در مورد اول ماده کنترل کننده شما هوا می‌باشد اما چیزی به غیر از هوا از جمله آب روغن و انواع مایعات مورد کنترل است اما در مورد دوم هوا یا هر گاز دیگر در اینجا کنترل خواهد شد اما امکان دارد که روند صورت گرفته اینطور باشد که هدایت کردن و یا نکردن کنتور شیر توسط خود هوا صورت گیرد.

به طور کلی ما تفاوت کاربردهای آن را برای شما بیان کردیم تا بتوانید به درک بهتری از آن‌ها رسیده و کاربرد آن‌ها را متوجه شوید.

شیر پروانه‌ای در طرح‌ها و انواع متفاوتی تولید و عرضه می‌شود و در برندهای ایرانی، آسیایی اروپایی با قیمت‌های متفاوت و مناسبی در حوزه‌های کشاورزی، پتروشیمی، گاز، نفت، صنعت و موارد مشابه دیگر در متریال فولادی چدنی، یو پی وی سی و در سایزهای دو اینچ تا ۵۶ اینچ تولید و عرضه خواهد شد.

شیرهای پروانه‌ای می توانند عملکردهای مختلفی داشته باشند از جمله عملکرد دستی، عملکرد پنوماتیکی و عملکرد هیدرولیکی. شما با استفاده از شیرهای پروانه‌ای میتوانید در مصارف انرژی خود صرفه جویی کرده و از طرف دیگر به دلیل تنوع بسیار بالا می‌توان انتخاب راحت‌تری داشت. همچنین خوردگی در شیرهای پروانه‌ای وجود ندارد و به دلیل طراحی ساده آن‌ها با قیمت مناسب عرضه شده و حمل آن‌ها بسیار راحت است. عموماً عمر آن‌ها با دوام بوده و نیاز به نگهداری سخت و با متد خاص نمی‌باشند. از لحاظ وزنی سبک هستند و این‌ها همه از ویژگی‌های مثبت شیرهای پروانه‌ای است. در بالا با شیرهای پروانه‌ای پنوماتیک آشنا شدیم امیدواریم که بتوانید در این زمینه اطلاعات خوبی را کسب کرده و بهترین خرید را داشته باشیم.

شرکت ای شاپ صنعت در زمینه تامین تجهیزات ابزار دقیق، طراحی و مشاوره پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی و سایر صنایع کشور فعالیت گسترده دارد. شما عزیزان جهت خرید شیر پروانه ای و یا هر گونه تجهیز دیگر می توانید از طریق کارشناسان مجرب با شماره تلفن های ۸۸۷۴۶۶۶۳-۰۲۱ و ۸۸۷۴۶۶۶۴-۰۲۱ تماس گرفته و از مشاوره تخصصی این مجموعه بهره مند شوید.

۲۱۲۱