ایسنا نوشت: سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: برگشت به شرایط قبل از کرونا متصور نیست، لذا در صورت بازگشایی تمام مدارس، این شبکه (شاد) به عنوان شبکه دانش آموزی جزو ارکان نظام تعلیم و تربیت است و به عنوان بخشی از فعالیت های آموزشی، ممکن است به یکی از سه حالت؛ مکملی، مقومی و […]
ایسنا نوشت: سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: برگشت به شرایط قبل از کرونا متصور نیست، لذا در صورت بازگشایی تمام مدارس، این شبکه (شاد) به عنوان شبکه دانش آموزی جزو ارکان نظام تعلیم و تربیت است و به عنوان بخشی از فعالیت های آموزشی، ممکن است به یکی از سه حالت؛ مکملی، مقومی و یا اصلی برای دانش آموزان ارائه شود.
صبح امروز علیرضا کاظمی، در حاشیه بازدید از شرکت ارتباطات سیار ایران(همراه اول)، اظهار کرد: از همراه اول به خاطر همکاری با آموزش و پرورش در استمرا آموزش ها در دوران کرونا و تولید یکی از بزرگ ترین دستاوردها در دوسال اخیر تشکر می کنم.
وی از آغاز سال تحصیلی با شاد خبر داد و افزود: هر چند ممکن است مناطق کم جمعیت و دوردست تحت پوشش آموزش های مجازی نباشند، و آموزش ها به صورت حضوری ارائه گردد، اما حدود ۷۰درصد از دانش آموزان مهر را با شاد آغاز خواهند کرد.
کاظمی هدف از بازدیدش را تجلیل از دست اندرکاران همراه اول در بخش پشتیبانی شاد عنوان و اعلام کرد: از تلاش های شبانه روزی همراه اول برای راه اندازی پلتفرم جدید شاد، تقدیر می کنم، نسخه جدید شاد که دارای ظرفیت های متفاوتی است به زودی رونمایی خواهد شد.
وی ادامه داد: ظرفیت هایی که با هدف دسترسی دانش آموزان به فضای امن اطلاعات در فضای مجازی، طراحی شده، بسیار قابل توجه و درخورتقدیر است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش، گفت: در نسخه جدید شاد ظرفیت های بسیار خوبی برای استفاده معلمان و دانش آموزان ایجاد شده است تا تجارب ارزنده معلمان سراسر کشور در دسترس قرار گیرد و معلمان مجرب نیز توانمندی های خود را به جامعه عرضه کنند.
وی خاطرنشان کرد: فراهم کردن امکان دسترسی دانش آموزان به آموزش های برتر و با کیفیت، رویکردی است که در توسعه عدالت آموزشی به ما کمک می کند.
کاظمی گفت: خیلی خوشحالیم که امروز، دانش آموزان ما درمحروم ترین استان ها نیز از این آموزش های برتر و با کیفیت برخوردار هستند و به بهترین تدریس ها، دسترسی دارند و این مسیری است برای دستیابی به نصیب آموزشی برابر که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید کردند.
وی افزود: تلاش داریم با تهیه تبلت و دیگر ابزار مناسب، هم ضریب نفوذ بهره برداری دانش آموزان را در شبکه شاد توسعه بدهیم و هم با ایجاد زیرساخت های فناورانه در اقصی نقاط کشور، اقداماتی توسعه ای انجام دهیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش، ادامه داد: ممکن است برخی از مناطق کشور تحت پوشش شبکه ملی اطلاعات نباشد، در این راستا جلسه ای با وزیر ارتباطات و فناوری داشتیم و موضوع شاد نیز همین امروز به عنوان اولین موضوع در دستور جلسه شورای عالی فضای مجازی قرار دارد.
وی اضافه کرد: از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، که علیرغم فشارها و محدودیت تلاش کردند تا امسال نیز همانند سال قبل اینترنت رایگان را برای استفاده از شاد در اختیار معلمان و دانش آموزان قرار گیرد،تقدیر و تشکر می کنم.
کاظمی افزود: برگشت به شرایط قبل از کرونا متصور نیست، لذا در صورت بازگشایی تمام مدارس، این شبکه به عنوان شبکه دانش آموزی جزو ارکان نظام تعلیم و تربیت بوده و به عنوان بخشی از فعالیت های آموزشی، ممکن است به یکی از سه حالت؛ مکملی، مقومی و یا اصلی برای دانش اموزان ارائه شود.
۴۷۲۳۳
Thursday, 16 January , 2025