کاربران خبرآنلاین درباره دلایل افزایش طلاق و کاهش ازدواج به اظهارنظر پرداختند. به گزارش خبرآنلاین، پس از انتشار خبری درباره اینکه ازدواج در ایران در فاصله ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹، بیش از ۳۶ درصد کاهش یافته و میزان طلاق نیز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است، از کاربران خواستیم تا درباره […]

نظرات کاربران درباره دلایل افزایش طلاق و کاهش ازدواج

کاربران خبرآنلاین درباره دلایل افزایش طلاق و کاهش ازدواج به اظهارنظر پرداختند.

به گزارش خبرآنلاین، پس از انتشار خبری درباره اینکه ازدواج در ایران در فاصله ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹، بیش از ۳۶ درصد کاهش یافته و میزان طلاق نیز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است، از کاربران خواستیم تا درباره دلایل افزایش طلاق و کاهش ازدواج از دیدگاه خود اظهارنظر کنند، تعداد زیادی از کاربران به این دعوت پاسخ دادند و نظراتشان را در قالب کامنت برای ما نوشتند.

بسیاری از کاربران با اشاره به مشکلات اقتصادی، این مشکلات را اصلی ترین دلیل کاهش ازدواج و افزایش طلاق عنوان کردند.

یکی از کاربران در این باره بحث را شروع کرد و نوشت: ساده هستش سوال نمیخواد "روند نزولی شدید در سیستم اقتصادی کشور"

کاربر دیگری هم سخن او را اینطور تایید کرد: بخاطر مشکلات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی. البته بعضی اوقات خانواده ها هم بی تقصیر نبوده اند.

کاربری به نام نامدار در تایید نقش دلایل اقتصادی در این آسیب نوشت: وقتی جوانان کار ندارند، درآمدی ندارند و وضعیت آنها که ازدواج کرده اند روز بِه روز خرابتر می شود چطوری توقع داری روند ازدواج افزایشی باشد؟همه زوج هایی که پشتوانه مالی ندارند به تدریج به سراغ طلاق می روند. چون دیگر نمی توانند زندگی خود را اداره کنند. بخصوص آنها که فرزند ندارند.

یکی دیگر از مخاطبان ما هم تاکید کرد: عدم ایجادشغل ومتعادل نبودن حقوق اعلامی با میزان دخل وخرج زندگی وعدم امید به زندگی از شاخص های تمایل داشتن به ازدواج در جامعه ما میباشد

ولی به جز دلایل اقتصادی، برخی از کاربران به تغییر فرهنگ خانواده های ایرانی پرداختند و تغییرات فرهنگ و روش زندگی را از اصلی ترین دلایل این مساله برشمردند.

کاربری در این باره اشاره کرد: عامل دیگه ظهور نسل جدیدی از جوانان دهه هفتادی به بعد هست که اکثریتشون بد بار اومدن و راحت طلب هستند و به کار کردن و زحمت کشیدن و نون درآوردن عادت ندارند. چه پسرهاشون چه دخترهاشون هر دو نازپرورده هستند. دخترهاشون منتظر نشسته اند یه خواستگار با شاسی بلند بیاد دنبالشون و ببرشون در یک ویلای هزار متری با کلیه وسایل راحت بخورن و بخوابند و درک نمیکنن زندگی مشترک یعنی تلاش دو نفره، و پسرهاشون هم در مخیله شون نمیگنجه که باید برای ازدواج و زندگی مشترک زحمت بکشند و پول دربیارند.

کاربری هم در این باره نوشته: چون فرزندان مان را بصورت نسل هتل نشین بزرگ کردیم که عادت دارند همه چیز برایشان از سوی والدین فراهم باشد و از این رو نمی خواهند سختی های ساختن یک زندگی مشترک را تحمل کنند پس ازدواج نمی کنند و اگر هم ازدواج کنند با اولین مشکل به هتل باز می گردند. چون خدمتگزاران در هتل آماده سرویس دهی هستند.

شخص دیگری هم موضع او را اینطور تقویت کرده و نوشته: نسل جدید بی مسئولیت شده نه عاقل. اتفاقا همین به اصطلاح عاقل به طور فزاینده ای از منافع و عواید ازدواج می خواهند استفاده کنند و به طور غیر معمول هم استفاده می کنند. و حاضر نیستند که مسئولیت بپذیرند به مانند کشورهای غربی. و فقط خانه پدری را به هتل تبدیل کرده اند و منافع ازدواج را در جای خودش استفاده می کنند واقعا تحمل این شرایط برای والدین با مسئولیت و قدیمی خیلی سخت است.

در این بین، یکی از کامنتها به شدت تفکر برانگیز است و از زاویه دیگری به موضوع طلاق نگاه کرده است. یک کاربر در این باره نوشته: حرف کارشناسا کشکه. هرچی طلاق بیشتر و راحتتر باشه یعنی اون جامعه سالمتره. نه اینکه بیشتر زن و شوهرها به خاطر حفظ آبرو و بچه و ….دارن همدیگرو تحمل میکنن و زندگی هردو نابود میشه و حتی بچه بیمار روانی میشه و در آینده زندگی سالمی نداره.

۴۷۲۳۱