بلافاصله بعد از رد صلاحیت دومین گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش، سید ابراهیم رئیسی امروز در نامهای به مجلس از «یوسف نوری» بهعنوان سومین گزینه پیشنهادی خود برای این وزازتخانه رونمایی کرد؛ گزینهای که حالا باید ببینیم نظر کمیسیون آموزش مجلس درباره او چیست؟ به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چالش گرفتن رای اعتماد […]
بلافاصله بعد از رد صلاحیت دومین گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش، سید ابراهیم رئیسی امروز در نامهای به مجلس از «یوسف نوری» بهعنوان سومین گزینه پیشنهادی خود برای این وزازتخانه رونمایی کرد؛ گزینهای که حالا باید ببینیم نظر کمیسیون آموزش مجلس درباره او چیست؟
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چالش گرفتن رای اعتماد برای وزیر آموزش و پرورش همچنان میان دولت و مجلس ادامه دارد. اگرچه سید ابراهیم رئیسی توانست برای گرفتن رای اعتماد وزرای خود به غیر از آموزش و پرورش روی خوش مجلسیها را ببیند اما حالا مجبور شده سومین گزینه پیشنهادی خودش را برای این وزارتخانه به اعضای خانه ملت معرفی کند. درحالیکه روز گذشته اعضای پارلمان دست رد به سینه مسعود فیاضی، دومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش زدند، امروز علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با قرائت نامه رئیسجمهور در صحن مجلس از معرفی «یوسف نوری»، گزینه جدید دولت برای عهدهدار شدن سکان آموزش و پرورش خبر داد. گزینهای که بهنظر میرسد نسبت به دو وزیر پیشنهادی قبلی بیشترین سوابق را در آموزش و پرورش دارد.
درباره این گزینه پیشنهادی، رضا حاجیپور، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به خبرگزاری خبرآنلاین میگوید: «بلاخره ایشان مسئول بودجه وزارت آموزش و پرورش و زمانی مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام بودند؛ با این وجود باید دید نتیجه بررسی کمیسیون آموزش درباره ایشان چیست.»
حاجیپور در پاسخ به این پرسش که جلسه کمیسیون برای بررسی صلاحیت «یوسف نوری» چه موقع برگزار میشود بیان میکند: «احتمالاً امروز در کمیسیون جلسهای برگزار خواهد شد تا استعلام و سنجش مدارک ایشان و برنامههایشان مورد بررسی قرار بگیرد تا مشخص شود نظر قطعی کمیسیون و اعضای آن درباره آقای نوری به چه صورت میشود.»
عضو کمیسیون آموزش مجلس در پاسخ به این پرسش که چرا دو گزینه قبلی دولت برای وزارت آموزش و پرورش نتوانستند از نمایندگان مجلس رای اعتماد بگیرند میگوید: «بر اساس بررسیهایی که در کمیسیون انجام شد درباره دو گزینه قبلی نظر داده شد، ما در کمیسیون، وزیر و معاون وزیر سابق هم داریم. از طرفی اعضای کمیسیون همگی کسانی هستند که از صف تا ستاد در این حوزه کار کردهاند و آدمهای بیگانه نسبت به مسائل آموزشی در آموزشوپرورش و آموزش عالی نیستند. بنابراین گزینههای معرفی شده برای وزارت آموزش و پرورش براساس ظرفیتها و توانمندیها، مدارک، دانش و داشتههایی که دارند مورد بررسی قرار میگیرند.»
او ادامه میدهد: «اینگونه نیست که برخی فکر میکنند در کمیسیون دارد سلیقهای عمل میشود، اصلاً چنین چیزی امکان ندارد. همه افرادی که در کمیسیون آموزش هستند کسانی بودند که در استانها تلاش کردند آقای رئیسی، رئیس جمهور شود. بنابراین کسی در کمیسیون از حیث خط و ربط سیاسی نمیخواهد سلیقهای عمل کند.»
حاجیپور یادآور میشود: «بعضی از رسانهها دنبال این هستند که بگویند کمیسیون برای خودش گزینهای دارد؛ درصورتیکه اصلاً چنین چیزی نیست. این گزینه هم (یوسف نوری) اگر نتواند براساس مدارک و داشتههایی که دارد از خودش دفاع کند و براساس برنامههایی که ارائه میدهد نظر کمیسیون آموزش را جلب کند به راحتی از کنار آن عبور نمیکنیم.»
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت وزارت آموزش و پرورش میگوید: «آینده کشور در دست آموزش و پرورش است. این وزارتخانه جزو پایههای اصلی دولت است، اگر آموزش و پرورش خوب نباشد ساختار سازمانی و اجرایی سایر وزارتخانهها با مشکل مواجه میشود؛ بنابراین وزارت آموزش و پرورش پیشانی دولت است. انشاءالله کمیسیون آموزش مجلس با بررسیهایی که انجام میدهد بتواند نظر درستی را در خصوص وزیر پیشنهادی جدید اعلام کند.»
۴۷۲۳۳
Thursday, 16 January , 2025