ایسنا نوشت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تاکید کرد که ایجاد مزاحمت برای اطفال و زنان در معابر و اماکن عمومی جرم و قابل مجازات است. معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در تازه‌ترین اطلاع‌رسانی پیامکی خود به شهروندان اعلام کرده است که «ایجاد مزاحمت برای اطفال و […]

قانون اعمال مجازات برای مزاحمت زنان

ایسنا نوشت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تاکید کرد که ایجاد مزاحمت برای اطفال و زنان در معابر و اماکن عمومی جرم و قابل مجازات است.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در تازه‌ترین اطلاع‌رسانی پیامکی خود به شهروندان اعلام کرده است که «ایجاد مزاحمت برای اطفال و زنان در معابر و اماکن عمومی یا توهین به آن‌ها با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت، قابل مجازات می‌باشد».

به موجب ماده ۶۱۹ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی، «هرکس در اماکن عمومی یا معابر متعرض و مزاحم اطفال یا زنان شود یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین کند به حبس از ۲ تا ۶ ماه و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد»

منظور از اماکن عمومی، مکان‌هایی است که به عموم مردم تعلق دارد و مردم به شکل آزاد و بدون کسب اجازه حق ورود دارند. هم‌چینن معابر نیز محل‌هایی برای رفت‌وآمد عموم مردم به شکل آزادانه است.

در صورت مورد مزاحمت قرار گرفتن می‌توان با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و درخواست اعزام نیرو کرد یا به نزدیک‌ترین ایستگاه پلیس به محل وقوع حادثه مراجعه و واقعه را گزارش کرد.

۴۷۲۳۳