اگر کارفرما کارگر را بیمه نکرده باشد بازماندگان باید با اسناد و مدارک به شعبه رفته و به واحد نام‌نویسی و حساب‌های انفرادی مراجعه کنند. اگر کارگر بیمه شده‌ای در محل کار فوت کند و فوت ناشی از کار باشد، فرد به هیچ سابقه بیمه پردازی نیاز ندارد و حتی اگر در روز اول کار، […]

 اگر کارفرما کارگر را بیمه نکرده باشد بازماندگان باید با اسناد و مدارک به شعبه رفته و به واحد نام‌نویسی و حساب‌های انفرادی مراجعه کنند.

اگر کارگر بیمه شده‌ای در محل کار فوت کند و فوت ناشی از کار باشد، فرد به هیچ سابقه بیمه پردازی نیاز ندارد و حتی اگر در روز اول کار، حادثه منجر به فوت رخ دهد، تمام حقوق به خانواده پرداخت می‌شود.

اگر کارگری در اثر بیماری فوت کند، نیاز است در ۱۰ سال آخر عمر، حداقل یک سال و در سال آخر هم ۹۰ روز سابقه بیمه‌پردازی داشته باشد. این دو شرط باید برقرار باشند تا سازمان تامین اجتماعی بتواند به بازماندگان مستمری بپردازد.

اما اگر کارفرما کارگر را بیمه نکرده باشد بازماندگان باید با اسناد و مدارک به شعبه رفته و به واحد نام‌نویسی و حساب‌های انفرادی مراجعه کنند و تقاضای بخشنامه ماده ۵۳۹ را بدهند. اگر مدارک احراز شد، حقوق پرداخت می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کارگر
کارفرما
متوفی
مستمری