در پی صحبتهای احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درباره تعیین سطح دسترسی برای کاربران اینترنت، دوباره بحث درباره اینترنت طبقاتی بالا گرفته است. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد راستینه درباره آن چیزی که به ایده طبقاتی کردن اینترنت معروف است در مصاحبه با ایلنا گفته است: «آن فردی که تجارت بینالمللی انجام میدهد، نیاز […]
در پی صحبتهای احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درباره تعیین سطح دسترسی برای کاربران اینترنت، دوباره بحث درباره اینترنت طبقاتی بالا گرفته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد راستینه درباره آن چیزی که به ایده طبقاتی کردن اینترنت معروف است در مصاحبه با ایلنا گفته است: «آن فردی که تجارت بینالمللی انجام میدهد، نیاز دارد که سطح دسترسی مشخصی برای مبادلات تجاری در اختیارش قرار گیرد. همینطور استاد دانشگاهی که باید از ظرفیتهای کتابخانههای دیجیتال سراسر دنیا، پژوهشکدهها و وبگاههای آماری در دنیا استفاده کند، نمیتوانیم سطح دسترسیاش را محدود کنیم. اما دانشآموزی که نیازمند این سطح از دسترسی نیست و به یک سری از دادهها در سطح ملی نیاز دارد، خب سطح دسترسی برای دانش آموز باید مشخص باشد.»
برخی طرح طبقاتی کردن اینترنت را باعث ایجاد شکاف دیجیتال و عقبماندن بخش فقیرتر جامعه از قافله پیشرفت میدانند. حسینعلی افخمی پژوهشگر حوزه مطالعات ارتباطات، استاد دانشگاه و مدیر گروه رشته روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی دراین باره میگوید: «نابرابری دسترسی به اینترنت و طبقاتی کردن آن عاملی است که به شکاف دیجیتال دامن میزند؛ جامعه نادار از نظر پیشرفت عقب خواهد ماند و جامعه دارا رشد خواهد کرد و جلو میرود.»
از شما کاربران خبرآنلاین میخواهیم که نظرات خود را درباره این طرح با ما در میان بگذارید.
۵۸۵۸
Tuesday, 26 November , 2024