به زودی خودروهای تازهای چون آریا، اطلس و سهند به ناوگان خودروهای تولید داخل افزوده خواهند شد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تولید ۹ خودروی جدید تولید داخل خبر داده است. فهرست این خودروها که در کلاسهای گوناگون تولید خواهند شد در زیر آمده است. ۱-واریانت نخست خودروی […]
به زودی خودروهای تازهای چون آریا، اطلس و سهند به ناوگان خودروهای تولید داخل افزوده خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تولید ۹ خودروی جدید تولید داخل خبر داده است. فهرست این خودروها که در کلاسهای گوناگون تولید خواهند شد در زیر آمده است.
۱-واریانت نخست خودروی اقتصادی سایپا بر پایه پلتفرم خودروی اقتصادی مشترک سایپا و ایران خودرو
۲- خودروی ری را (کراس اور پلتفرم اختصاصی ایران خودرو)
۳- خودروی اختصاصی پارس خودرو p۹۰ بر پایه پلتفرم بهروز شده ال۹۰ و قطعات کاملاً بومی
۴- خودروی آریای اتومات (بر پایه مگا پلتفرم اختصاصی سایپا)
۵- خودرو TF۲۱ بر پایه پلتفرم بهروزآوری شده ایران خودرو
۶-خودروی اطلس بر پایه پلتفرم بهروزآوری شده ایکس ۲۰۰ سایپا
۷- خودروی سهند بر پایه پلتفرم بهروزآوری شده ایکس ۲۰۰ سایپا
۸- وانت آریسان سه منطبق بر استانداردها شرکت ایران خودرو
۹- وانت اختصاصی گروه سایپا منطبق بر استانداردها و فیس لیفتهای محصولات جاری (مدلهای سال) به منظور ارتقا استانداردها.
در این مطلب قصد داریم شما را با مشخصات موجود این خودروهای آینده بازار ایران آشنا کنیم.
بیشتر بخوانید:
۹ خودوری جدید تولید داخل به بازار میآید / فهرست خودروها
پارس خودرو p۹۰
پارس خودرو P۹۰ یک سدان در کلاس C محسوب میشود که طراحان پارس خودرو آن را بر پایه پلتفرم B۰ گروه رنو-نیسان توسعه دادهاند. از این رو میتوان این محصول جدید پارس خودرو را مدل ارتقا پیدا کرده رنو تندر ۹۰ یا رنو پارس تندر دانست که در قسمت جلو، عقب و کابین ارتقا یافته است. در حال حاضر مشخصات فنی دقیقی از سدان پی ۹۰ پارس خودرو منتشر نشده است، اما انتظار میرود پیشرانه این خودرو دارای قدرتی بیش از ۱۱۰ اسب بخار و گشتاور ۱۵۰ نیوتنمتر باشد.قدرت تولید شده از این موتور توسط گیربکس ۵ سرعت دستی به چرخها منتقل خواهد شد. همچنین با توجه به این که موتور ۱.۶ لیتری K۴M رنو تندر ۹۰ با استاندارد آلایندگی یورو ۵ سازگاری ندارد، از این رو این موتور روی پروژه P۹۰ نصب نخواهد شد. از امکانات پارس خودرو پی ۹۰ میتوان کامپیوتر سفر، صندلیهای ایزوفیکس، شیشهها و آینه های برقی، دوربین و سنسور پارک عقب، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، رینگ آلومینیومی، رهیاب ماهوارهای، رهیاب ماهوارهای، تریم داخلی چرم و پارچه، نمایشگر لمسی، تهویه اتوماتیک (در برخی تیپها)، دو کیسه هوا، بلوتوث و بلوتوث اشاره کرد.
آریا سایپا
آریا یک کراس اوور تک دیفرانسیل محسوب میشود با یک موتور ۱.۵ لیتری هشت سوپاپ توربو به قدرت ۱۰۸ اسب بخار. البته این همان نقدی است که به خودروی شاهین هم وارد است. یعنی در حالی که انتظار میرفت شاهین دارای موتور ۱.۶۵ لیتری برلیانس با قدرت ۱۱۴ اسب بخار باشد اما نهایتا سایپا مجبور شد از موتور تیبا برای این خودرو استفاده کند.مطابق با اطلاعات اولیه، SP۱۰۰ یا سایپا آریا در تیپ فول دارای امکاناتی مانند تهویه اتوماتیک، تریم داخلی چرم، فرمان کمکی برقی، سانروف، مالتی مدیا و نمایشگر لمسی، رهیاب ماهوارهای، دوربین و سنسور پارک عقب، سنسور نور، چراغ روشنایی روز، سامانه نمایش تعویض دنده GSI، سنسور پایش باد تایرها، رینگ آلومینیومی، دو کیسه هوا، ترمز ABS ، EBD و BAS، ساختار BCM، استارت دکمهای، آینه برقی، سامانه ورود بدون کلید است.با توجه به قیمت کوییک جدید و سایپا شاهین، احتمالا قیمت خودروی آریا باید بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان باشد. بر این اساس اگر قرار باشد قیمت خودروی آریا ۲۵۰ میلیون باشد، باید گفت که این خودرو همقیمت برخی از مدلهای پژو ۲۰۶ است.
ایران خودرو TF۲۱
خودروی تیاف۲۱، ۱۱۳اسببخار قدرت و ۱۴۳ نیوتنمتر گشتاور دارد. پیشرانه آن از نوع تیوفایو پلاس است و به یک گیربکس شش سرعته اتوماتیک (با قابلیت تعویض دنده به صورت تیپ ترونیک) و یا پنج سرعته دستی، متصل است. ایرانخودرو قصد دارد نسخه شش سرعته دستی را نیز تولید کند. زمان طراحی و تولید این خودرو ۱۸ ماه بوده است که این موضوع یک رکورد قابل توجه برای این شرکت به حساب میآید. این خودرو در زمینه امکانات ایمنی ، فراتر از انتظار ظاهر شده و دارای تجهیزاتی اعم از سیستم کنترل پایداری الکترونیکی ESC، پایش فشار باد تایرها TPMS، راهنمای تعویض دنده (سیستم GSI)، سنسور نور و سنسور باران است. بدین ترتیب TF۲۱ به خوبی قادر به رقابت با رقبای مطرح وارداتی همرده در بازار ایران است. از جمله دیگر تجهیزات مدل لوکس خودروی TF۲۱، میتوان به رینگ آلومینیومی ۱۵ اینچی، غربیلک فرمان با پوشش چرمی به همراه کلیدهای کنترلی روی فرمان، فرمان برقی، سیستم مالتی مدیا با نمایشگر لمسی هفت اینچی و سیستم ورود بدون کلید Keyless اشاره کرد.
سایپا اطلس
خودرور اطلس سایپا ۴ سیلندره و ۸ سوپاپ و قدرت موتور آن ۸۸/۴۴ تا ۸۹/۷۲ اسب بخار است . گفته میشوند این مشخصات در نسخه ارتقاع یافته این محصول بیشتر خواهد ؛ ۱۶ سوپاپ و قدرت موتور ۱۱۵ تا ۱۱۷ اسب بخار افزایش خواهد یافت .
سایپا سهند
نسخه پایه یا S سایپا سهند به یک پیشرانه ۱.۵ تنفس طبیعی با ساختار ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ مجهز خواهد بود. علاوه بر این، برخی از اخبار منتشر شده حاکی از آن است که نسخه کاملتر سهند با یک پیشرانه ۱۰۵ تا ۱۱۷ اسب بخاری به بازار عرضه خواهد شد. نسخه فول آپشن سدان سهند با امکاناتی نظیر اتصال هوشمند خودرو، مالتی مدیا، دوربین عقب، کروز کنترل، تریم داخلی چرم، سامانه پایش باد تایرها، سنسور پارک، سامانه GSI، سیستم ورود و استارت بدون کلید، دو ایربگ، سیستم تهویه اتوماتیک و فرمان برقی روانه بازار خواهد شد. قطعا قیمت این خودرو از هاچ بک اطلس بالاتر خواهد بود و در محدوده ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود.
۵۸۳۲۱
Tuesday, 26 November , 2024