ایسنا نوشت: رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت دو نفر که با جعل عنوان یک صرافی معروف در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بودند، خبر داد. سرهنگ داود معظمی گودرزی دراین‌باره گفت:‌ چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که در یکی از کشورهای خارجی خانه‌ای […]

کلاهبرداری با جعل عنوان یک صرافی/ گول تبلیغات در فضای مجازی را نخورید

ایسنا نوشت: رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت دو نفر که با جعل عنوان یک صرافی معروف در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بودند، خبر داد.

سرهنگ داود معظمی گودرزی دراین‌باره گفت:‌ چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که در یکی از کشورهای خارجی خانه‌ای خریده و وقتی که قصد داشته هزینه آن را به حساب فروشنده حواله کند، در فضای مجازی جستجو کرده و با یک صرافی آنلاین در اینستاگرام آشنا شده تا از طریق این صرافی نسبت به انتقال وجه اقدام کند. در همین راستا نیز شاکی با مدیر این صفحه اینستاگرامی که زنی جوان و خوش‌برخورد بوده، صحبت کرده و بنا شد تا در مرحله اول دو میلیارد ریال پول به حساب صرافی واریزکند تا این مبلغ به ارز مورد نظر تبدیل شده و به حساب فروشنده در کشور مد نظر واریز شود.

کلاهبرداری با جعل عنوان یک صرافی/ گول تبلیغات در فضای مجازی را نخورید

وی ادامه داد:‌ شاکی پس از واریز وجه به حساب این صرافی، دیگر هیچ پاسخی از سوی مدیران صفحه دریافت نکرده و به تماس‌هایش نیز هیچ پاسخی داده نشده است. در همین راستا نیز تصمیم به شکایت گرفته و به دادسرا و پلیس فتا مراجعه کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه رسیدگی به پرونده در دستورکار ماموران این پلیس قرار گرفت، گفت:‌ ماموران با انجام اقدامات تخصصی در ابتدا هویت گردانندگان این صفحه اینستاگرامی را کشف کرده و متوجه شدند که یک زن و مرد با جعل عنوان یک صرافی معتبر اقدام به ایجاد حسابی در شبکه‌های اجتماعی کرده و از این طریق دست به کلاهبرداری زده‌اند. در ادامه نیز هویت این زن و مرد جوان و مخفیگاه آنان مورد شناسایی قرار گرفت.

معظمی گودرزی با اشاره به انجام هماهنگی قضایی و اخذ مجوز عملیات، گفت:‌ ماموران در عملیاتی این دو نفر را با رعایت حقوق شهروندی در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند. این زن و مرد جوان پس از انتقال به مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفتند و در جریان آن گرچه در ابتدا سعی داشتند خود را بی‌گناه معرفی کنند، اما پس از مشاهده ادله و شواهد موجود و روبه‌رو شدن با شاکی به جرم خود اعتراف کرده و به کلاهبرداری از پنج نفر با همین روش اقرار کردند.

وی با بیان اینکه این زن و مرد جوان مجموعا در حدود ۱۰ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند، گفت:‌ برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شد و متهمان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی تحت هیچ شرایطی به هویت‌ها، فروشگاه‌ها، صرافی‌های و … اعتماد نکرده و اگر با صفحاتی نیز مواجه می‌شوند که وابسته صرافی‌ها، فروشگاه‌ها و شرکت‌های معتبر است، حتما قبل از انجام هرگونه تراکنش و واریز وجه به دفتر آنها مراجعه کرده و از اصالت صفحه مذکور مطمئن شوند.

بیشتر بخوانید:

۲۷۱ ۳۵