فیل‌ها به واسطه مغزی که سه‌برابر مغز انسان است، باهوش‌ترین حیوانات در قلمرو خشکی شناخته می‌شوند. دریافت ۱۵ MB به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیل جانوری بزرگ‌جثه و گیاه‌خوار از راسته فیل‌سانان است. فیل‌ها تنها بازماندگان راسته فیل‌سانان محسوب می‌شوند و امروزه در مناطقی از جنوب آفریقا، جنوب آسیا و جنوب شرق آسیا زیست می‌کنند. فیل‌ها […]

رفتار عجیب فیل‌ها؛ دزدی در روز روشن!/ عکس

فیل‌ها به واسطه مغزی که سه‌برابر مغز انسان است، باهوش‌ترین حیوانات در قلمرو خشکی شناخته می‌شوند.

دریافت ۱۵ MB

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیل جانوری بزرگ‌جثه و گیاه‌خوار از راسته فیل‌سانان است. فیل‌ها تنها بازماندگان راسته فیل‌سانان محسوب می‌شوند و امروزه در مناطقی از جنوب آفریقا، جنوب آسیا و جنوب شرق آسیا زیست می‌کنند. فیل‌ها امروزه تنها شامل ۲ سرده و ۳ گونه می‌شوند اما در گذشته از تنوع بیشتری برخوردار بودند و شامل ماموت‌ها و فیل‌های راست‌عاج نیز می‌شدند. در پایان پلیستوسن و آغاز هولوسن تنوع این جانوران رو به افول گذاشت و نسل آن‌ها در اروپا، شمال آسیا و آمریکای شمالی به‌طور کامل منقرض شد. گذشته از اندازه بزرگ فیل‌ها، دو چیز دیگر که آن‌ها را از بقیه پستانداران متمایز می‌کند، خرطوم و عاج آن‌هاست. فیل‌ها میتوانند روزانه ۶۰ گالن آب و ۲۵۰ کیلوگرم یونجه مصرف کنند.

فیل‌ها قدرت بینایی ضعیفی دارند ولی توانایی شنوایی و بویایی آن‌ها بسیار خوب است. اگر یکی از فیل‌ها احساس خطر کند، همه گله گوش به زنگ می‌شود. شیرها و برخی از گوشتخواران دیگر گاهی به فیل‌های جوان و ضعیف حمله می‌کنند اما تهدیدات اصلی نسل فیل‌ها، انسان و فعالیت‌های انسانی هستند. انسان‌ها فیل‌ها را هم به خاطر عاج و گوشت آن‌ها و هم به خاطر تصاحب زیستگاه طبیعیِ آن‌ها نابود می‌کنند.

مغز فیل تقریباً سه برابر بزرگتر از مغز انسان است، حاوی ۲۵۷ میلیارد (۱۰۹) نورون است که سه برابر بیشتر از میانگین مغز انسان است. با این حال، ۹۷.۵٪ از نورون های مغز فیل (۲۵۱ میلیارد) در مخچه یافت می شود. فیل ها بدون شک یکی از باهوش ترین مغزهای قلمرو حیوانات را دارند.

فیل ها موجودات فوق العاده باهوشی هستند. در حالی که بسیاری از این نورون ها برای کنترل بدن بزرگ و ماهر فیل وجود دارند، این موجودات بارها و بارها توانایی های ذهنی چشمگیر خود را نشان داده اند، همان‌طور که در ویدئو بارگزاری شده، مشخص است.

منبع: SEEKER

۲۲۷۲۲۷