جواد فروغی توانست اولین مدال طلای کاروان ورزشی ایران در المپیک ۲۰۲۰ را کسب کند. امیررضا احمدی: شیر دالکت حلالت بو«شیرمادرت حلالت باشد». مطمئنا وقتی تیر آرش ایرانی به خال نشست و طلای المپیک را شکار کرد، این جمله که میان کردها رایج است بیشترین عبارتی بود که بین ایرانی ها به زبان آمد؛ شیر […]
جواد فروغی توانست اولین مدال طلای کاروان ورزشی ایران در المپیک ۲۰۲۰ را کسب کند.
امیررضا احمدی: شیر دالکت حلالت بو«شیرمادرت حلالت باشد». مطمئنا وقتی تیر آرش ایرانی به خال نشست و طلای المپیک را شکار کرد، این جمله که میان کردها رایج است بیشترین عبارتی بود که بین ایرانی ها به زبان آمد؛ شیر دالکت حلالت بو. فروغی در سرزمین آفتاب تابان کاری کرد کارستان؛ مردی که از نقطه صفر مرزی و از روزگار جنگ، خودش را به بام دنیا رسانده. در میانه روزگاری که جنگ، دود و خمپاره هم سفره مردم بود و خیلی ها به بهانه جنگ رویاهایشان را دفن می کردند، فروغی توانسته پله پله بالا بیاید، پرستاری بخواند، به طبقه منفی دو بیمارستان برود و از منفی دو خودش را به مثبت قله المپیک برساند تا یک دنیا یک صدا او را تشویق کند.
فروغی شوالیه نیست، اما جنگیدن را خوب بلد است. جنگندگیای که به نظر می رسد آن را از لباس سفید پرستاری یا از روزهای سخت جنگ در دهلران با خودش آورده و حالا آن را در ژاپن هجی می کند تا همه از هنر نابش انگشت به دهان بمانند. فروغی تا قبل از المپیک رکورد و رنکینگ مورد توجهی نداشته اما توانست در سکوت خودش را به طلا برساند. او در دوران شیوع ویروس کرونا، دو بار مبتلا شده و سرسختی اش را هم از همان جا آورده. از لباس سفیدی که این روزها بر تن کادر درمان است و لباس رزم شان شده تا با آن به قلب آتش بروند اما زندگی ما را گلستان کنند. آن ها شاید در این راه خودشان زمین بخورند، به ویروس مبتلا شوند و حتی جانشان را از دست بدهند اما نمی گذارند ما زمین بخوریم. فروغی هم با همین پیشینه، نمادی از همه ما ایرانی هاست. به نمایندگی از همه ما که به دل مشکلات زندگی می رویم، لباس رزم اش را از بیمارستان به میدان مسابقه آورده، فشنگ هایش را در خشاب گداشته و به دل مسابقه زده تا در این روزهای سخت که مشکلات بر رنگ زندگی مان گرد خاکستری پاشیده، برایمان پیام آور غرور باشد و افتخار.
پسری که توانسته در ۴۱ سالگی رشته های رویا را به واقعیت گره بزند تا نشان دهد در این سن و با وجود شغلی سخت مانند پرستاری هم می توان به موفقیت رسید. بذر امید را که بکاری، با جان و دل که از آن مراقبت کنی و از سختی ها هراسی نداشته باشی، امید و موفقیتی بی مانند را درو می کنی؛ این سرگذشت مردی ست که از غرب ایران خود را به قلب ژاپن رساند و بوسه زد بر پرچم سه رنگ ایران؛ حالا ایرانی ها و کردها یک صدا برایش زمزمه می کنند؛ شیر دالکت حلالت بو، شیر مادرت حلالت باد.
۲۵۴ ۲۵۱
Wednesday, 15 January , 2025